Fietsrouteplanner

NIEUW: Plan uw fietsroute met onze eigen fietsrouteplanner!

Elektrische fiets? E-bike Keuzehulp

Op zoek naar een elektrische fiets?

Elektrische fietsen - de merken

Overzicht van alle populaire elektrische fietsen en reviews.

Oplaadpunten

Alle oplaadpunten voor elektrische fietsen in een overzicht. Handig voor onderweg!

Stella Albatros

Stella Albatros

Specificaties

Merk: Stella
Model: Albatros
Jaar: 2014
Bereik: 75 km gemiddeld
110 km maximaal
Gewicht: 26,0 kg
Prijs: € 999,00

Gemiddelde beoordeling

Meer informatie over de Stella Albatros

Vergelijkbare elektrische fietsen:

D-Cycle 36MN3, D-Cycle 36MN8, D-Cycle 36WD8, D-Cycle 36WN7, Qwic A2.1

18 reviews

Sorteer op: Beste reviews | Datum

G.Sijl over de Stella Albatros

Wij zijn zeer tevreden over onze Stella fietsen. Na een paar dagen thuis gefietst te hebben zijn ze mee gegaan naar zuid Frankrijk. Verschillende tochten gemaakt in de Dordogne/ Perigord.
De langste fiets tocht was totaal 81 km, en dat allemaal met één batterij. We hadden zelfs nog 1 blokje over. Wat begin je hier als ouderen 71 jaar in een land met sterke hellingen, fluitend gaan we er over.
Ook het laden van de batterijen gaat van uit de caravan, éénvoudiger kan het niet. Dit hadden we zeker eerder moeten doen..
Over de aflevering thuis waren wij zeer tevreden, een zeer goede uitleg, en de fietsen werden afgesteld per persoon. 1 telefoontje over het slot wat een beetje zwaar ging was voldoende om gelijk een monteur thuis te krijgen en een nieuw slot werd gemonteerd.
We zijn zeer dankbaar om deze fiets in het bezit te hebben en we hopen er nog heel veel tochten mee te maken.
Van uit zuid Frankrijk een hartelijke groet,
Gert en Leida Sijl

17 juni 2011, 18:45

Theo van Santen de Hoog over de Stella Albatros

Sinds jaren geplaagd door arthrose aan heup en knie (links) was ik nauwelijks in beweging te krijgen.
Van de 66 jaren die ik op aarde ben heb ik ruim 58 jaren intensief gesport, voetbal, judo, athletiek en nog wat meer.
Door een gescheurde acchillespees (rechts) ben ik 8 jaar geleden noodgedwongen gestopt met bewegen temeer omdat ik geplaagd werd door genoemde arthrose.
Bijverschijnsel was dat ik elke nacht, als ik me omdraaide, wakker werd van de pijn. Mijn slaapjes waren dan nooit langer dan 20 minuten aan een stuk.
Ik werd er zelfs bang voor alles wat met bewegen te doen had te ondernemen.
De landelijke advertentie van STELLA heeft me over de streep getrokken.
Baat het niet dan schaadt het niet! Contact opgenomen, zeer vriendelijke (en deskundige) vertegenwoordiger van het bedrijf aan huis gehad.
Hij toonde me de mogelijkheden en de modellen, de beslissing heb ik snel genomen en werd het om meerdere redenen de Stella Albatros.
De levertijd was iets langer dan ik had gehoopt maar dat werd weer gecompenseerd door de deskundige persoon die de fiets aan huis afleverde.
Ik heb hem nu 2 weken, ga elke dag 30 km fietsen, 7e versnelling ondersteuning 4.
Ik voel me als een vorst in zijn koninkrijk, rij iedereen voorbij en ik wordt niet meer wakker van de pijn als ik me "s nachts omdraai in bed.
Deze fiets moet opgenomen worden in het basispakket van de ziektekostenverzekeraars. Scheelt veel kosten aan heup en knieoperaties.
Stella, perfecte fiets, perfecte klantenservice. Hulde!

19 juli 2011, 14:55

Smeenk over de Stella Albatros

Ik ben heb veel merken en soorten getest ik vond de meeste wel goed maar de prijs die er voor gevraagt werd vond ik veel te hoog [soms € 3500 dus voor 2 stuks € 7000 nu tel ik toch nog stiekum in guldens dan is het 15000 gulden toch wel heel veel vind ik ] tot ik de Stella ebike tegenkwam en de kwaliteid en het fijne fietsen na een proefrit, toen hoefden we niet lang meer na te denken hebben er reuze plezier mee en ik denk terecht alles zit er op en aan en zeer degelijk kortom kan ze iedereen aanraden.

23 juli 2011, 18:43

cesar over de Stella Albatros

Ik vind het wel erg opvallend dat deze reacties sterk lijken op het soort verhalen van een Telsell TV reclame. Ja, ik had erg veel pijn maar toen kwam er een oplossing in de vorm van....
Een man die al acht jaar pijn had en het laat klinken alsof hij nog nooit van een electrische fiets heeft gehoord. De landelijke advertentie trok hem over de streep. Tja, er zijn ook nog nooit landelijke advertenties geplaatst voor e-bikes. En dan twee fietsen voor 15.000 gulden (jawel, er zijn nog steeds mensen die zo rekenen. Reken je salaris maar eens uit in guldens. Dat klopt ook niet). Sparta heeft al fietsen vanaf ca 1500 euro dus doe je huiswerk of laat je goed informeren. En als je twee fietsen vind voor samen 7000 euro zijn het waarschijnlijk hele goede. Ik gok op Koga Miyata of Multicycle. Die kun je echt niet vergelijken met Stella. Ik ben hier niet om dit product af te kraken, als deze gebruikers echt bestaan gun ik ze alle geluk met deze fiets. Ik vind de geplaatste verhalen meestal ongegrond.

30 juli 2011, 09:58

Gerard Hazeleger over de Stella Albatros

Wij zijn de Stella Fietsen tegengekomen in de bossen bij Apeldoorn.
Verschillende mensen zagen wij daar op fietsen en vervolgens informatie aangevraagd via de website.
Enkele dagen later netjes de brochure ontvangen met een brief.
Alles leek ons goed dus hebben wij de fietsen geprobeerd.
Wij hebben 2 Milano's gekocht met 8 versnellingen en mijn vrouw zegt maar 1 ding: Wij hadden dit 10 jaar eerder moeten doen!!!

Kortom wij zijn zeer tevreden over de Stella fietsen en de prijs is ook reuze interessant vergeleken met de fietsenwinkels.

Ik kan het iedereen aanbevelen!

30 juli 2011, 22:19

cesar over de Stella Albatros

Sorry hoor, alweer zo'n nepverhaal! Dit is toch allemaal te mooi om waar te zijn. Als dit is geschreven door iemand van Stella fietsen zouden ze daar niet voor betaald mogen worden. Als je echte reacties van consumenten bekijkt zien ze er nooit zo uit. Alles is perfect afgewerkt en verzorgt. Brochures ontvangen en gratis advies. Fietsen naar wens afgesteld en thuis bezorgd door professioneel monteur....En dat alles voor zo'n bedrag? Klinkt inderdaad goed....
Kom op zeg. Behoorlijk fantasieloos.

PS, tien jaar geleden waren er amper e-bikes.

2 augustus 2011, 12:06

smeenk over de Stella Albatros

Ik vindt de reacties van ene [cesar] nogal ongegrond hij heeft geen ervaring met deze fietsen en geeft toch aan negatief commentaar waarom ? ik kan ook wel alles afkraken ook al heb ik hier geen reden voor wij schrijven dit uit ervaring met deze fietsen en niet uit een duim gezogen verhaal ik denk daarom dat we iets hier melden en niet  [BEHOORLUK FANTASIELOOS  ]M.V.G.

13 augustus 2011, 13:05

F.Gelsing over de Stella Albatros

Wij zijn zeer tevreden met de stella fiets simpel en goed ook de service ik had niet verwacht dat je met een volle accu zoveel km. mee kunt rijden de 5de stand heb je bijna niet nodig stand 3 af en 4 is meer dan voldoende nu kan ik zeker 95 km. mee rijden dus een aanrader.

13 augustus 2011, 22:38

Theo van Santen de Hoog over de Stella Albatros

Die (meneer of mevrouw Cesar, Pseudoniem?), moet eens opzoeken of er iets te doen is aan een overmaat aan gal!
Of is (hij of zij) van de concurrent?

15 augustus 2011, 14:07

de Groot over de Stella Albatros

Ik was op internet aan het zoeken of nu werkelijk iedereen zo tevreden is over de service van Stelle Fietsen en daarom plaats ik onze onderstaande ervaring want service aan huis kan wel heel lang duren:

Wij hebben een huisje in Drenthe en willen de omgeving graag per fiets bekijken. Wij vonden de prijzen van de E-bikes best wel aan de flinke kant en aangezien we daar dichtbij Duitsland zitten hadden wij ons oog laten vallen op een rijwielzaak in het Duitse Meppen, prima fietsen voor ook een prijs die binnen ons budget paste.
Wij moesten wachten met de aankoop tot ons schuurtje was geplaatst en ondertussen verscheen in onze ochtendkrant een advertentie van Stella fietsen met zijn vele steunpunten in het land. Ook in Drenthe was een steunpunt..!!!
Dat laatste trok ons over de streep, service aan huis….kijk dat was iets waar wij helemaal blij van werden…!!!
Wij naar Nunspeet en hebben samen een proefrit gemaakt en een bestelling geplaatst voor 2 Milano’s op 28 maart 2011. De afleveringsdatum van 5 dagen werd niet gehaald dat werd een hele maand later…!!!! Dat was het eerste wat niet klopte met de kreet op de brochure van 5 dagen levertijd..
Al meteen bleek dat de fiets van mijn man mijn fiets niet kon bijhouden, en ook rammelde er van alles. Dus wij belden naar Stella en wat bleek nou…er zijn helemaal geen steunpunten in het land, ze komen gewoon vanuit Nunspeet met een auto naar jouw opgegeven adres en als ze niet in de buurt zijn kan dat wel tot 3 weken duren….!!!! (dat is onze ervaring nu na 2 meldingen van mankementen aan de fiets).
De monteur is vriendelijk en deskundig en rijdt in een auto waar hij alle reparaties in verrichten kan en heeft een leenfiets bij zich voor het geval hij een fiets mee naar Nunspeet zou moeten nemen, dat is echt helemaal goed….!!!!
Bij het laatste bezoek (servicebeurt) werden er ook zonder problemen meteen twee nieuwe displays opgezet omdat daar telkens vocht in zat terwijl ze keurig in de schuur staan en verder werd alles grondig nagekeken en de monteur maakte nog een proefrit met mijn man om te kijken of de fietsen nu wat snelheid gelijk liepen.
Als ze komen is de service dus prima maar ze hebben ons over de streep getrokken door wat in de brochure staat ook mondeling te bevestigen dat ze servicepunten in het hele land hebben en dat is niet waar, wat dat betreft hadden we beter dichtbij ons vakantiehuis de fietsen kunnen kopen dan zouden we met een mankement niet afhankelijk zijn van de route van die servicemonteur die vanuit Nunspeet alle Stella fietsen in het land moet bezorgen en onderhouden.
Resumerend: wij zijn blij met onze fietsen maar de levertijd en de servicepunten kloppen niet..!!

17 augustus 2011, 15:50

Gerda Hazeleger over de Stella Albatros

Beste de Groot,


Ik vindt het vreemd wat betreft uw reactie over de late service.
Wij hadden een storing in het display en de volgende dag is het display al vervangen. Monteur zou tussen 9&12 komen en heeft direct het display vervangen. Wij wonen in Yerseke (Zeeland)

Verder bevallen ons de Stella fietsen prima.

19 augustus 2011, 21:33

de Groot over de Stella Albatros

Beste mevr. Hazeleger,

Waarschijnlijk was de monteur toevallig bij u in de buurt dus u heeft geluk gehad..!!!
Wij hebben 2 maal met klachten weken moeten wachten en mijn man heeft er verschillende keren achteraan moeten bellen voor ze kwamen omdat, zoals ze zelf zeiden (!!!!), wij niet op de route lagen en de monteur niet van Limburg naar Drenthe kon rijden
Inderdaad.....toen ze kwamen, kwamen ze ook op de afgesproken tijd.

En...wij zijn ook met de fietsen heel tevreden...!!!

22 augustus 2011, 11:29

trudy over de Stella Albatros

Mijn man en ik, (50 plussers) hebben de fietsen nu 2 maanden.
De fietsen zijn op ons vakantie adres afgeleverd, toppie!
Onze fietsvakantie was fantastisch, eigenlijk zijn wij mooiweerfietsers, maar met de stella fietsten we moeiteloos gemiddeld 50 km per dag.
In totaal hebben we er nu 1250 opzitten, onvoorstelbaar.
De eerste servicebeurd hebben we net gehad, alle mankementjes zijn verholpen, ze fietsen weer als nieuw.
Ook wij hadden deze fietsen 10 jaar geleden moeten hebben, maar toen waren ze nog niet te betalen, wij hebben 999 euro per fiets betaald, en zou hem voor geen andere willen ruilen.
Kortom een prima fiets, met goede service.

24 augustus 2011, 14:04

Gerben Stella over de Stella Albatros

Het is leuk om te zien dat klanten leuke artikelen schrijven over ons.
En natuurlijk jammer als er dingen in staan die niet helemaal gegrond zijn.
Hierop wil ik graag reageren op fam de Groot.
Waar wij op een woensdag een melding binnen kregen van fam de Groot met een klapperende  ketting om deze te herstellen.Zijn wij daarop meteen terug gekomen om de volgende dag het meteen op te lossen.
Waarop wij het antwoord kregen dat ze zelf niet konden en dat het daarna alleen opgelost kon worden na 12 augustus(wat ook gebeurt is uiteraard).
Heel erg raar om zo iets te schrijven net nadat de klant nog een dubbele tas is wezen kopen bij ons en hem nog voor de inkoop kreeg ook.
Wat ik ook niet begrijp is dat er reacties worden geplaatst van ene Cesar die blijkbaar niet zoveel te doen heeft.Toch heb ik met personeel van deze site gesproken die het ermee eens zijn dat dit geen gebruikers ervaringen zijn, en ik nog bericht zou krijgen van hun wat helaas nog niet gebeurt.
Dus bij deze hoop ik dat dat nog gebeurt en ben benieuwd of dit nog word geplaatst aangezien iedereen er maar wat op kan zetten.
Met vriendelijke groet,
Gerben monteur Stella Fietsen.

24 augustus 2011, 22:15

de Groot over de Stella Albatros

Daan en Gerben,

Erg jammer dat jullie zo reageren op onze kritiek.
Waarom...???!!!
Mag onze ervaring niet gezegd worden,...daar is deze site toch voor.
De reactie van Gerben hierboven en het boze telefoontje dat wij kregen van Daan (23 aug. n.a.v. ons artikel) laat duidelijk merken hoe jullie met klanten omgaan. Wij werden zelfs door Daan bedreigd dat Stella niet meer binnen het garantietermijn voor ons klaar zou staan.
Met kritiek kan je iets doen...b.v. zorgen dat het in de toekomst anders gaat.
Het verhaal van Gerben klopt ook niet: wij hebben op 12 juli gebeld en de fietsen zijn 9 augustus gerepareerd omdat Gerben toen in Emmen moest zijn.
De tassen hebben wij met korting gekregen nadat wij bij de eerste melding van een mankement aan één v.d. fietsen zo lang moesten wachten tot ze kwamen en Daan ons voor de telefoon toen zei dat hij het "goed" met ons zou maken...!!!
Toen wij dus voor die tassen kwamen hebben wij hem er aan herinnerd en kregen wij de tassen met 20 euro korting.
Op ons punt dat er geen servicepunten zijn wordt niet ingegaan, terwijl dat en de levertijd van 5 dagen juist hun verkoopkreet is..!!!
Nogmaals: met de fietsen zijn wij heel tevreden maar wij vonden dat onze ervaring ook hier vermeld mocht worden en niet alleen de halleluja verhalen.

25 augustus 2011, 15:38

Verweij over de Stella Albatros

Wie aan zijn portemonnee moet denken, twijfelt geen moment!
ook wij hebben er twee gekocht (model Milano).
De levering was te laat, maar we hebben er heel veel plezier van!
De fietsen zijn prima! ik ben blij dat ik er geen €3000,- per stuk voor heb betaald!
En als die Cesar denkt dat hij het beter weet, mag hij bij mij een proefrit komen maken!

26 augustus 2011, 13:49

van 't-Hul over de Stella Albatros

3 augustus hebben wij 2x model milano gekocht.
Levering was 9 augustus en alles is goed uitgelegd door de monteur. Hij heeft samen mee gefietst voor de juiste afstelling. Aangezien wij 69 en 58 zijn koste het even tijd voor we alles onder de knie hadden.

Vorige week gebeld omdat wij een klein probleempje hadden en de volgende dag stond de monteur alweer op de stoep.

Goede en snelle service bij Stella!! (mag ook gezegd worden)

31 augustus 2011, 21:07

Doeve. G.C over de Stella Albatros

Mijn vrouw en ik hebben sinds een 7 weken een ( Milano - en een Romeofiets )van Stella fietsen fabriek uit Nunspeet. In die 7 weken hebben 798 km. gefietst ,de laatste fietstocht in de omgeving van Nunspeet en hebben daar gelijk een service en controlebeurt aan vast geknoopt. In mijn Romeofiets zat wat condens in het display van de Kilometerteller. Deze is gelijk vervangen, helaas de Km. stand was ik kwijt. Onze Langste afstand op een accu ,bij goede weersomstandigheden was 108 Km. De fietsen rijden heerlijk,en mijn vrouw en ik zijn dan ook zeer tevreden . Fam. Doeve uit Purmerend

8 september 2011, 14:24

Fam Meeuwsen over de Stella Albatros

Het is wel leuk om al die reactie's te lezen . Ik voeg het onze er aan toe. Wij hebben in mei twee fietsen gekocht bij stella. Vriendelijke uitleg en veel geduld, we hebben tenslotte proef gereden. Het klopt de levertijd was niet vijf dagen maar vijf weken.werd ons gezecht vonden wij niet erg daar tegen over was de prijs heel aantrekkelijk. Mijn man fietste al jaren niet meer nu wel weer met heel plezier. En ik uiteraard ook. De service is goed. Ik had een tik in de fiets en twee dagen Later stonden ze op de stoep. Wij zijn in ieder geval heel tevreden over Stella. Fam meeuwsen uit Ermelo

16 september 2011, 14:32

Frans over de Stella Albatros

De stella fiets is een mooie fiets een e-bike dat wil zeggen dat je alleen de trappers maar hoeft te bewegen zonder dat je ook maar iets druk zet en schiet dan voor uit naar een bepaalde snelheid eigenlijk een snorfiets.De snelheid is afhankelijk van de gewenste stand en kan tot 25km Andere fietsen zoals sparta batavus zijn pedelecs dat wil zeggen dat je enigzins moet meetrappen en zodoende ook je snelheid kan bepalen maar je moet er toch iets voor doen.
Dus wilt U een E-bike dan is dit wel een goede fiets maar let wel je hoeft nauwelijks wat te doen.

20 september 2011, 00:17

G. de Graaf over de Stella Albatros

Wij zijn ook in het bezig van 2 stella fietsen. Het grote voordeel wat Frans al noemt is dat er 5 trapondersteuningen opzitten.
Dus zit het ons erg tegen zetten wij een zwaardere ondersteuning in en gaat het ons voor de wind gebruiken wij een lichtere.
Als wij zelf onze energie flink willen verbranden gebruiken bij ondersteuning 1-3. Dus wat Frans zegt over dat je nauwelijks wat hoeft te doen is niet waar.
Frans ik zou zeggen probeer de Stella fiets maar eens!!

Echt om aan te raden zo'n fiets met 5 trapondersteuningen!

26 september 2011, 20:32

Fam. van der Stouw over de Stella Albatros

Gisteren zijn onze Milano-fietsen van Stella bezorgd, Keurig volgens afspraak. We hebben ze vandaag met veel genoegen uitgeprobeerd. Mijn gezondheid is zodanig dat ik op de gewone fiets nauwelijks 1 kilometer kan fietsen. Vanmorgen hebben we tot mijn grote verbazing een tocht van 15 kilometer kunnen maken, terwijl ik nog steeds niet aan mijn grens zat. Dat betekent dat er voor mij met deze fiets een geheel nieuwe wereld opengaat en ik weer samen met mijn man gezellige fietsrochtjes kan maken.

Mijn man had al meerdere e-bikes uitgeprobeerd en daar moppers over, maar het was hem bij het testritje voor de aankoop al gauw duidelijk dat de kwaliteti van Shimano-onderdelen in de Stella-fietsen een enorm solide basis geven aan dit type fiets. Remmen, schakelen en de ondersteuningsbediening: het werkt allemaal goed, snel en prettig.

Wat ons bovendien erg aansprak bij de aanpak door het Stella Team:::
De kwaliteit van de klantvriedenlijkheid en de zorgvuldige begeleiding bij aankoop en aflevering. Ook geduld en communicatie als je onzeker bent over bepaalde zaken of onderdelen. Niet alleen een mondelinge uitleg over een goed gebruik van fiets en accu, maar ook een handleiding waarin alles nog eens duidelijk en zorgvuldig wordt uitgelegd.

Mijn man en ik wensen Daan en zijn team toe dat ze dit service niveau en kwaliteti van deze fietsen voor deze prijs/prestatieverhouding kunnen blijven handhaven in de toekomst. Het is een ongelofelijk sterk punt, een Unique Selling Point, dat zorgvuldig bewaakt moet blijven worden. Dan wordt Stella een echt sterk merk!
Succes ermee!

30 september 2011, 15:06

A.B. Vereijken over de Stella Albatros

Ad 27-10-2011,

We hebben +mimus 2maanden de stella fietsen en ze bevallen ons tot heden prima, ze halen tussen de 80 en de 100 km. En dat vinden we prima. We kwamen er achter door een advertentie in de HD. in augustus j.l. Daarna is er een vertegenwoordiger gekomen we hebben toen een klein stukje gefiets en daarna hebben we 2 ebike fietsen besteld.

28 oktober 2011, 12:45

Jan Overvelde over de Stella Albatros

Ik heb de Stella Milano met 7 versnellingen nu een half jaar. Hij bevalt me prima. De grootste afstand in één dag die ik heb gefietst is 97 km, van Deventer naar Utrecht, dus over de Veluwe! Praktisch alles in stand 3 en 4. Terug ging ook prima, en omdat ik een flink stuk in 2 had gereden hield ik nog een blokje over. De grootste afstand met éénb accu was 117 km. Ik gebruik stand 1 en 5 nooit.
Eén opmerking: toen ik 600 km had gereden en voor een servicebeurt belde kreeg ik als antwoord dat ik er makkelijk 1000 km mee kon rijden. En dat doen we dus nu.Pas op met het opbeuren van de fiets!. Niet met het zadel proberen. Je trekt het zadel zo uit de veer!

28 oktober 2011, 16:33

J Fransen over de Stella Albatros

Ook ik kocht een Stella fiets model Romeo met 7 versnellingen vanwege de prijs. Had voor mijn vrouw een jaar eerder een Flyer gekocht waar we zéér over tevreden zijn alleen zo'n 1200 € duurder dan een Stella.
Ik fiets op één batterij minimaal honderd kilometer, dus daar is niks mis mee.
Wat me wel ergerd is de herrie die de motor maakt. En vooral in stand drie kijken andere fietsers je na. De Flyer is daarentegen muisstil. Nog een minpunt is dat mijn vrouw zich moet aanpassen aan mijn snelheid, omdat ik die niet trapeloos kan regelen, en dit ervaar ik ook als erg vervelend als mijn kleinkinderen meefietsen omdat ik met de Stella te hard of te zachtjes ga. Nog een minpunt was de afwerking. Na aflevering zag ik een verschil van 4,5 jawel 4,5 centimeter tussen bagagedrager poot links en rechts ten opzichte van wiel. ook het achterlicht staat dus een heel stuk uit het midden. Meteen gebeld waarop het antwoord dat ik dit zo terug kon buigen. Dit gaat een stukje maar niet genoeg.( ook maar goed ook) Dus afwachten of dit bij de servicebeurt in orde gemaakt gaat worden.
Dit brengt me op het punt van service. Bij de flyer kregen we een papier waarop duidelijk werd vermeld hoe en wanneer een service beurt noodzakelijk was.
Dit mis ik ook bij mijn Stella, maar ga even zoeken op de site of anders maar een telefoontje eraan wagen.

2 november 2011, 15:35

J Fransen over de Stella Albatros

Vandaag antwoord op mijn mail gehad met de vraag over de servicebeurt. Is deze eerste geheel gratis, dus daar is niks mis mee.
Heb mijn gegevens (km stand) doorgegeven en wacht verders maar rustig af. Dit zal best goedkomen, en ik denk dat mijn bagagedrager straks weer netjes op mijn fiets zit.
Als mijn Stella de servicebeurt gehad heeft, zal ik hier mijn ervaring weer delen.

4 november 2011, 17:26

Erik Vermij over de Stella Albatros

Na een dag lang zwerven op 10tallen fietssites omdat ik op zoek ben naar een electrische fiets voor mijn vrouw en de Peugeot bij de ANWB is uitverkocht in haar maat...vond ik stomtoevallig Stella fietsen. (iets aan de vindbaarheid en promotie doen is mijn tip, raadpleeg een google specialist).

Nog nooit van Stella gehoord...en ze blijken op 15 km afstand te zitten in Nunspeet.
Ik heb gebeld en ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Morgen ga ik met mijn vrouw kijken en wellicht er eentje voor haar verjaardag uitzoeken. De prijs en specificaties lijken vooraf erg interessant.

Ik zal hier posten hoe de ervaring was en zal dat eerlijk doen. Ik heb naast zeer veel enthousiaste reviews ook reacties gelezen van ene vage Cesar en een familie de Groot die 'bedreigd is' ehhh...
Cesar 'get a life' en familie de Groot, hou het een beetje genuanceerd.
Ik ben zelf ondernemer en zal eerlijk verslag doen van mijn bevindingen. Positief of negatief

Wie daar dan aan twijfelt en mij indeelt bij het personeel/de eigenaren van of Stella (bij positief) of alle concurrentie (bij negatief) kan ik nu vast melden dat ik hem of haar virtueel heel hard ga uitlachen.

10 november 2011, 17:31

Anneke over de Stella Albatros

Hallo jongens van Stella ( Daan en Gerben) We hebben alle reacties gelezen en de meeste zijn gelukkig positief zo ook die van ons. Wat hebben wij genoten vanaf half juli tot op heden van de fietsen,Heeeeerlijk. Ook wij hebben kleine probleempjes gehad, die snel werden opgelost.We zitten nu op ruim 1600. km.en nu wachten op bericht wanneer de servicebeurt wordt gedaan. Dus jongens laat van je horen!!

15 november 2011, 12:51

Erik Vermij over de Stella Albatros

Zoals afgesproken, het vervolg op mijn bericht van 10 nov jl.
We zijn de 11e naar Nunspeet gereden en hebben een proefrit gemaakt op de 7 versnellingen versie. De fiets is voor mijn vrouw maar ik kreeg er ook eentje mee om te proberen.

Ze vond het fantastisch. Haar fysieke gesteldheid is helaas niet geweldig maar deze elektrische fiets was een uitkomst voor haar. Zelf hou ik nog even bij mijn moutainbike... maar beslist niet omdat ik de fiets niet prima vond fietsen.

Daan de verkoper had alle geduld, prima koffie en we hebben de deal gesloten.
Nu de 18e , een kwartier geleden is de fiets volgens afspraak afgeleverd en helemaal op maat afgesteld door een bijzonder aardige en deskundige serviceman van Stella. We hadden 100 euro aanbetaald en het restant konden we met het mobiele pinapparaat voldoen.

Ik heb de fiets nog even opgeruimd want ze krijgt m natuurlijk pas op haar verjaardag.
Ik zal hier het wel en (hopelijk geen) wee mbt alle ervaringen met de fiets blijven posten.
Tot nu toe vind ik Stella fietsen een perfect klantvriendelijk bedrijf met elektrische fietsen die er zeer gedegen uitzien en heel veelbelovend zijn voor een heel concurrerende prijs (ik heb er heel wat vergeleken). Later volgen hier de ervaringen met de fiets zelf....maar dat kan nog even duren want ze krijgt de fiets pas medio december.

18 november 2011, 10:43

kaandorp over de Stella Albatros

Wie kan mij vertellen hoelang het merk bestaat ik had er nog nooit van gehoord,
de fiets fietste wel goed maar ik vraag mij toch af of het wel degelijk is en ik toch niet beter voor een andere fiets kan gaan?
Corrie

18 november 2011, 19:53

J Fransen over de Stella Albatros

Weer een ervaring rijker. Mijn voor verlichting viel plots uit. Ik fiets veel in het donker dus dat is wel een gemis. Woensdag morgen met Stella gebeld waar ik zeer klantvriendelijk te woord werd gestaan, naam ben ik helaas vergeten, en Donderdag werd een compleet nieuwe koplamp bij mij thuis afgeleverd.
Dit was bij mijn plaatselijke fiets winkel echt niet gebeurd. Ik spreek uit ervaring.
Tevens weet ik nu dat de monteurs vanaf Januari voor de service beurten gaan.
Dus voor de monteur welke ik aan de telefoon heb gehad een dikke 10

25 november 2011, 14:19

J. mensink over de Stella Albatros

Beste Corrie,

Wij hebben 2 weken geleden ook besloten een Stella fiets te kopen. Verschillende advertenties al van ze gezien en daarom hebben wij er ook op gereageerd. Mijn man heeft 20 jaar in een fietsenzaak gewerkt dus hij heeft er wel kennis van. Zijn ervaring met de fiets is zeer goed. Ik had een lage instap nodig (model Sardena) ivm mijn knieen en de opstap. Nu wij de fiets 5 dagen hebben heb ik niets dan lof hiervoor. Goede uitleg gekregen van monteur en daarna aan de telefoon ook vriendelijk te woord gestaan.

Corrie mijn mening: verstandige keuze gemaakt!

Joke Mensink

6 december 2011, 21:52

Arie Ton over de Stella Albatros

nadat we in Nunspeet een proefrit gemaakt hadden besloten we onderweg al om een fiets voor mijn vrouw te kopen. (daar kwamen we voor) Echter onder het genot van een kop koffie besloten we om er ook een voor mijzelf te kopen. De proefrit heeft mij overtuigd van het gemak van dit soort fietsen.
We hebben er nog niet zo heel veel op gefietst maar de fietsen en de behandeling bij Stella (we hebben de fietsen daar opgehaald) stellen ons zeer tevreden.
Mensen van Stella hartelijk dank.
Arie Ton
Leuvenheim

9 december 2011, 22:01

R kraanen over de Stella Albatros

Ik ben opzoek naar een electrische fiets. De avertentie sprak me wel aan. Ik heb een brochure aangevraagd aan snelle levertijd en dergelijke(. 5 dagen.) Maar zelfs de brochure is naar 5 dagen nog niet binnen Als dat al niet snel gaat dan heb ik mijn bedenkingen.Wat als ik een fiets koop en er is wat mee hoe lang moet je dan wachten.ik denk dat ik maar verder ga zoeken.

3 januari 2012, 13:14

J Fransen over de Stella Albatros

Beste heer of mevrouw Kraanen, zo te zien heeft u de brochure tussen kerst en Nieuwjaar aangevraagd. Ik denk dat ze bij Stella ook een paar daagjes vrij hebben gehad gelijk half Nederland.

4 januari 2012, 23:30

m Kraanen over de Stella Albatros

Ja het was misschien een beetje onnadenkend van mij. Ik heb niet stil gestaan bij de feestdagen..Iik heb inmiddels de brochure binnen gehad.Ziet er goed uit..

5 januari 2012, 16:18

Arie Ton over de Stella Albatros

vandaag (6 januari) monteur bij ons thuis geweest.
We hebben 2 fietsen gekocht waarvan de damesfiets mooi stil is.
Echter van het heren model maakt naar mijn mening de motor veel lawaai.
Volgens de monteur van Stella moet dit inlopen.
Wie heeft er meer dit (probleem) te maken gehad?
Volgens de monteur heeft 80% van de motoren dit (probleem)
Graag reacties.
Arie

6 januari 2012, 18:05

Kamperman over de Stella Albatros

Mijn vrouw heeft sinds een half jaar een Stella elektrische fiets.
Zij is er zeer tevreden over de fiets heeft een goede ondersteuning en rijd comfortabel.
Hij rijd ongeveer tussen de 60 en 80 km afstand op 1 lading(dit hangt af van de weersomstandigheden).
Wat ik wil zeggen is dat de fiets niet heel duur hoeft te zijn maar toch goed rijd.
De fietsen die 2000 of meer euro kosten zijn veelal wel oke maar je betaald het merk gewoon.
Om een goede trap ondersteuning te bereiken gaat het om de techniek die wordt gebruikt (zo als de motor en de accu en in mindere mate om de fiets zelf).
De stella fietsen zien er niet spectakulair uit maar kwalitatief zijn ze goed.
Ik ben er van overtuigd dat veel mensen te veel betalen omdat er een (bekend) merk op staat en dus 2000 of meer betalen terwijl je voor een Stella 1600 euro betaald.
Ik heb verder niets te maken met het Stella merk maar ik ga van onze eigen
ervaring uit.
Samenvattend: goedkoop kan ook goed zijn vooral wat betreft de Stella fietsen.

16 januari 2012, 11:51

Brugman over de Stella Albatros

De fietsen zouden kwalitatief best goed zijn,maar de framehoogtens zijn maar in een paar maten.
Voor lange mensen moet dat met lange fietstochten een probleem zijn.
Framehoogtens van 61-63 cm komen niet voor in de collecties en deze vind je wel bij de bekende merken als gazelle,batavus en giant.
Als deze stellafietsen aan iedereen verkocht worden is dat een slechte zaak
Dus bij de verkoop bij lange mensen zal daar toch een negatief advies moeten komen

18 januari 2012, 08:37

Margot de Boer over de Stella Albatros

Wij hebben 5 maanden geleden een Stella fiets gekocht bij een bezoek van een adviseur in onze woonplaats. Alles was naar tevredenheid.
Echter hadden ze ons ook nog een servivebeurt beloofd na ongeveer 3-6 maanden. Die hebben wij dus gisteren gehad.
Ze zijn een uur bezig geweest om alles na te checken en op te poetsen en mijn fiets is weer helemaal als nieuw!
Toen ze klaar waren vroeg ik naar de kosten en ze zeiden dat het gratis was.
Dit vindt ik echt klasse van Stella!

Ik kan jullie aanbevelen bij iedereen!

24 januari 2012, 22:09

g.thijs over de Stella Albatros

Ben sinds15/11/2011 in het bezit van een Stella Albatros.
Afgeleverd met de linkerrem die zeer slap aanvoelde en ook pas bij3/4 ,,inknijp"'
iets effect gaf.Verder een mooie fiets.bij 750 km gebeld voor de gratis servicebeurt(was mij verteld) maar men gaf aan dat ik niet op de route lag dus die beurt kon wel wachten.Volgens mij dient de rem wel direct bijgesteld te worden.
Verder vraag ik mij af hoe anderen het versieren meer dan 100 km.te rijden op een volle accu.Ik heb er nu 1100 km opzitten en rijd dagelijks ong.25 km.En die accu van mijn fiets is bij ruim 50 km, schoon leeg.Ter aanvulling:ik rijd altijd met ondersteuning in stand 3.Dus...........Ik wacht op reacties waarvoor hartelijk dank.

27 januari 2012, 13:00

G.Sijl over de Stella Albatros

Inderdaad te mooi om waar te zijn.
Klopt helemaal, dat Stella een zeer goede fiets levert hebben we al eerder gemeld.
Enige weken terug een belletje van Stella, mijnheer is het goed dat we even langs komen om de fiets een service beurt te geven.? Waar kom je dit nog tegen?, super. Na 1750 km te hebben gefietst zijn we nog steeds zeer enthousiast over deze fijne fiets.

Gert en Leida Sijl
Pegasus 27
Zeewolde

27 januari 2012, 13:29

Fonny Coppens over de Stella Albatros

Wij hebben op vrijdag de 13e januari 'n proefrit gemaakt op de Stella fietsen, na 'n perfecte uitleg over de fietsen.(aan huis)
Wij waren zeer te vrede over die fietsen na de proefrit, ik zelf heb net 'n nieuwe heup, maar het fietsen ging uitstekend.
Wij hebben dan ook maar direct 2 fietsen besteld, en deze zouden over ongeveer 4 tot 6 weken leverbaar zijn.
Vandaag 28 januari kregen we 'n telefoontje met de mededeling dat de fietsen aanstaande donderdag 2 februari afgeleverd worden...Perfect toch...
Wij kijken er naar uit en zodra het weer het toelaat gaan de kiometers er op, samen met onze kleinzoon genieten van de natuur....


Word vervolgt.......

28 januari 2012, 21:30

J Fransen over de Stella Albatros

Onlangs de monteur op visite gehad voor een eerste service beurt voor mijn Stella. Was zelf niet thuis maar was geen bezwaar. Wat er niet in orde was is netjes afgehandeld. Tevens had de monteur een briefje achtergelaten wat hij gedaan had.
Ik ben dik tevreden.
Mijn conclusie tot nu toe is dat goedkoop lang niet altijd een miskoop hoeft te zijn. Mijn Stella fiets is het bewijs.

5 februari 2012, 16:55

Fonny Coppens over de Stella Albatros

_Vervolg op 28-01-2012_

(wij) Mijn vrouw en ik hebben de eerste kilometers er op staan, echt mensen wij kunnen u melden voor dat geld kun je echt die fietsen niet laten staan !!

De fietsen rijden perfect, de trapondersteuning werkt ook perfect.
We hadden dit veel eerder moeten doen, wat 'n mooie aanschaf, in het verleden had ik zelf onderdelen gekocht en 'n fiets van me zelf voorzien van trapondersteuning, kosten € 425,=.
Kijk het was 'n hoop werk, en het werkte òòk perfect, maar voor de prijs van de nieuwe STELLA fiets hoef je echt zelf niet te gaan staan sleutelen.

Met wat kunst en vlieg werk heb ik nu op een van de fietsen 'n bevestiging van 'n YEPP fietstoeltje gemonteerd op de bagagedrager (kan perfect als je 'n beetje handig ben) en onze kleinzoon is er kapot van zo leuk vindt hij het als hij nu echt mee kan op de fiets in 'n Yepp stoeltje met Opa en Oma.

Onze plannen zijn om echt veel meer kilometers te gaan maken als op andere jaren met de fiets, en als er ook maar even de mogelijkheid is ga ik op de fiets nu naar m'n werk......en laat de auto lekker in de garage staan.!!

Mensen van Stella-fietsen BEDANKT

17 februari 2012, 14:27

Peter Hemelrijk over de Stella Albatros

Ik heb net ontdekt op Interpret dat er Stella fietsen bestaan.
Na alle goede reacties en enkele mindere resultaten en natuurlijk “cesar” niet meegerekend, om deze ook maar aan te schaffen.
Alleen die verhalen van >100 km op een volle accu rijden lijkt mij niet helemaal reëel.
Dat is voor mij een ????? punt. Zelfs veel duurdere fietsen met de zelfde Litium Ion halen dat niet.
Je mag blij zijn dat je 50-60 km haalt.
Wie maakt mij gelukkig met het echte eerlijke antwoord?

18 februari 2012, 23:16

Peter over de Stella Albatros

Dat had ik weer.
Vandaag proefritten gemaakt vanuit het bedrijf. Albatros en een Milano
De eerste fiets die ik had, had de accu nog 3 streepjes en halverwege de rit was deze ineens leeg.
Ben je ff lekker mee.
De tweede fiets was de Albatros met 7 versnellingen. Maar de trapondersteuning werkte pas als ik in de 5e versnelling reed, maar dan deed de motor alleen maar zijn best met de 4e en 5e stand.
In de versnellingen van 1-3 deed de ondersteuning niets.(enigszins begrijpelijk, denk ik, omdat je heel ligt trapt).
Volgens de verkoper hoorde dat zo. Of ik begreep het hele verhaal niet goed. Vond het eerlijk gezegd een beetje onduidelijk. Ook van die lege accu kon ik niet helemaal vatten 3 streepjes betekend nog min. de helft volgens mij.
Gaan weer terug om nog een paar proefritten te maken.

20 februari 2012, 22:52

enno over de Stella Albatros

Graag wil ik de prijzen weten van alle modellen, want die kan je nergens vinden.
alvast bedankt.

21 februari 2012, 10:01

WH van Looijen over de Stella Albatros

Nadat ik op zaterdag 25 februari j.l met de trein vanuit Rotterdam naar Nunspeet ben gegaan om daar de Stellafietsen met eigen ogen te aanschouwen en na een heerlijke kop kofiie een uurtje heb rondgereden in Nunspeet en dat zo goed was bevallen heb ik gelijk de Stella Firenza besteld, is de fiets vandaag al op vrijdag 2 maart 2012 geleverd.

Na een hele goede uitleg heb ik vandaag al direct zo rond de 35 kilometer gefietst en ik moet zeggen de fiets rijdt heerlijk, ik kan niet anders zeggen dat men de afspraak volledig is nagekomen en als de service de komende tijd ook zo goed zal zijn als de aflevering kan ik dit merk bij iedereen aan bevelen.

groet Wim van Looijen
Hoogvliet

2 maart 2012, 22:08

A.Alberda over de Stella Albatros

Na vele enthousiaste reacties wil ik wel eens een proefrit maken op een stellafiets. Belangrijk vind ik:
* een stille motor
* actieradius meer dan 60 km.
* weinig onderhoud/ weinig klachten (veel reacties wijzen op nogal wat probleempjes die er zijn, mijn vrouw heeft een flyer , nu 3 jaar en nooit klachten gehad. Een servicebeurt in het begin dat was het. Dus het kan wel. Als dat alleen tegen een hogere aanschafprijs kan heb ik dat er graag voor over. Dan ben je ook niet zo afhankelijk van een goede service.
* prijzenlijst vooraf
* de kwaliteit van de trapondersteuning

De berichten zijn hierover niet erg eenduidig. Is iemand bekend met een testrapport van zoiets als de consumentenbond of de anwb?

7 maart 2012, 12:55

enno over de Stella Albatros

sinds 1 maart de stella romeo 7 vers.
Met proefrijden hoorde je de motor nauwelijks, maar deze nieuwe e-bike maakt behoorlijk veel lawaai. als je op snelheid bent valt het wel mee, maar ik schaam me een beetje voor het harde geluid, het lijkt gelijk een miskoop, heb gebeld en het schijnt dat het moet slijten? maar dat duurt wel 200 a 300 kilometer!!!
Ik fiets niet super veel dus dat word lang met lawaai fietsen, de monteur zei wel, dat indien het geluid erg bleef, ze misschien wel wat kunne ''smeren''.
ben benieuwd, €1499,- is toch een hoop geld, dus dan hoop je dat het goed komt. Mijn vrouw heeft een sparta ion, die hoor je niet, en diverse andere merken ook niet. Zo, en nu maar wachten op de eerste service beurt.

9 maart 2012, 10:20

Enno over de Stella Albatros

graag wil ik weten of er nog meer bezitters zijn van de stella romeo fiets, of de motor ook zo veel lawaai maakt, alvast bedankt voor jullie reactie.

12 maart 2012, 16:57

N.Stam-Zijlstra over de Stella Albatros

Na een jaar op een stellafiets te hebben gereden (1600km) ben ik zeer te vreden.
De fiets zou voor mijn man zijn maar na de eerste proefrit en tegen een viaduct op te zijn gereden zij mijn man latan we maar om ruilen want deze is sterker dan die van jou, ik had namelijk een duurdere(ik noem geen merk )maar ook hele goede.
Ook zijn wij dik tevreden over de service.Mensen van Stella ga zo door

13 maart 2012, 19:34

Fonny Coppens over de Stella Albatros

Op de eersteplaats voor Dhr HEMERIJK,
Ik kan u melden dat inderdaad de fiets van mijn vrouw de werkelijke 100kilometers
met gemak heefd gehaald,en zelfs èèn streepje overhad.
Ik zelf niet maar ik kan u melde dat is dan ook ruim boven de 100 kilo weeg(helaas).maar dat is een ander verhaal.
Ik zelf heb reeds toch ruim 70kilometer met èèn lading gereden, maar je moet gewoon de juiste stand van de trapondersteuning kiezen natuurlijk.
Gèèn ondersteuning van 5 keizen en de versnelling stand op 3 zetten, dan rij je alleen maar op accu kracht.
Maar goed ik heb me al meer gemeld (zie bovenstaande reactie's van me) ik ben ook op 'n dag zelf naar de zaak in Nunspeed gegaan om zelf meer info over StellaFietsen te ondervinden.

En kan melden dat de service die wij tot nu hebben ontvangen perfect is.
Ik ga er vanuit, waar ik (wij) voor betalen moet ook goed zijn, en anders goed gemaakt worden.
En dat is dan ook tot op de dag van vandaag ook netjes geregeld.

Echt StellaFietsen 'n echte aanrader. letwel wat ons betreft hè wij kunnen niet de hervaring van andere gebruikers beoordelen...

Met vriendelijke groet.

17 maart 2012, 12:14

geeroms skip over de Stella Albatros

Voor iedereen die dit leest.wij mijn vrouw en ik hebben twee fietsen gekocht bij stella en zijn meer dan te vreden. mijn vrouw kon niet fietsen wegens verstopte aders in de benen afklemming. eerst van een vriend gereden op een giant twist vond ze geweldig. bij thuiskomst vacantie uit frankrijk verschillende fietsen gebrobeerd. maarvond de wouw zo als ze zelf het noemde niet meer gevonden.verder gezocht via internet tot eenkennis vertelde over stella fietsen zelf nooit van gehoord toen. afspraak gemaakt en proef gereden mijn vrouw was gelijk verkocht.zelf wilde ik nog geen e bike. toch gedaan aflevering volgens afspraak oke. accuu drie maal helemaal leeg gereden. en wat schets mijn verbasing kan en hed er 110km op een volle accuu gereden. stand onderstuning twee drie en versnelling op 4 kom steeds rond 110 km uit. en dit met een lupo accuu. heb ook aan kennis waar wij mee op vacantie gaan erop laten rijden was gelijk verkocht en heeft er ook een gekocht wordt deze week afgeleverd. dan ook nog iets Anders was vanmiddag met de vrouw en de fietsen bij cranenbroek om een fietstas te kopen .de verkoper was zoonder de indruk van de fietsen dar hij verschillende fotos heeft genomen. Al met al zeer tevreden met de fietsen. Groetjes voor alle stella fans en veel fietspezier. skip uit tilburg n brabant

20 maart 2012, 17:16

M.Zijlstra over de Stella Albatros

Mijn vrouw en ik hebben eind 2011 twee Stella Milano, 7 Versnellingen gekocht.
De aflevering lukte niet binnen de afgesproken periode, maar werd door Stella keurig gebeld over de verwachte aflevering datum. De fietsen zijn afgeleverd, ik was alleen thuis dus mijn vrouw was niet thuis. Toen wij gezamenlijk gingen fietsen, klaagde mijn vrouw dat het schakelen erg zwaar ging. Ik zelf ben jarenlang fiets monteur geweest, en kwam al snel tot de conclusie dat het achterwiel niet goed functioneerde. Hierover met Stella gebeld, meteen een afspraak gemaakt en een paar dagen later kwam er een monteur met een nieuw achterwiel en die is na controle gemonteerd. Het schakelen gaat nu prima. Zoals is al melde ben ik monteur geweest, en constateer dat de fiets waar mijn vrouw oprijd slechter is afgemonteerd dan de fiets waar ik op rij. Er zaten nogal wat bouten niet goed vast van spatborden en drager, ook de bouten waar de cranken mee op de trapas vast zitten zaten niet goed vast, dit was voelbaar tijdens het fietsen.
Toch zijn wij zeer tevreden over de fietsen, actie radius 80 tot 90 km onder winderige omstandigheden. Het enige probleem wat wij nog hebben is condens in de display van beide fietsen, hierover gebeld met Stella. Advies: nog even aankijken. Zal dit bij de service beurt melden, de fietsen hebben inmiddels ongeveer 400 km gefietst. Vind het alleen jammer dat dan de totaal afgelegde afstand verloren gaat.(Weet iemand of dit zo is?) Vraag mij ook af of de vervangende display's niet hetzelfde euvel hebben. De fietsen staan netjes binnen, en wij hebben nog nooit in de regen gefietst.

30 maart 2012, 16:23

g.thijs over de Stella Albatros

Nadat ik een mailtje gestuurd had dat de stellafiets onderhoud behoefde.werd er na 3-4dagen gebeld voor een afspraak.Ik had ook aangegeven dat de aktieradius van de fiets de 50km niet eens haalde.De servicemonteur heeft dit aangehoord en heeft de fiets behandeld in de servicewagen.Na ong.een half uur meldde hij dat de zaak weer voorelkaar was en dat hij de accu had vervangen voor een niieuwe? andere accu.Ik ben uiteraard weer gaan fietsen in stand 3 van de ondersteuning en de versnelling in stand 7(zoals altijd) en ik heb het idee dat ik nu  bijna de 60km.haal.Maar dat vind ik nog altijd teleurstellend en hoe dus meneer Gerooms meer dan 100km haalt is mij een raadsel en ik geloof het dus ook niet. Wat is hier aan de hand? Nog een op merking:na de servicebeurt kan ik met geen mogelijkheid de accu van de fiets halen en ben ik gennodzaakt de accu in de kelder(woon in een appartement) op te laden en het kan daar vriezen.Dit is volgens de gegevens niet goed voor de accu.
Conclusie:hier hebt u een ontevreden Stella eigenaar.

30 maart 2012, 18:05

H.P. Vos over de Stella Albatros

Kunt U mij mededelen in welk land deze fietsen gefabriceerd worden ?

1 april 2012, 11:32

Kamperman over de Stella Albatros

Ik wil nog even reageren over de afstand die je met een volle lading kunt halen.
Het is heel belangrijk dat je de juiste versnelling en de juiste trapondersteuning kiest.
Het is dus steeds de juiste keuze de je maakt dat wil zeggen dat hoe lichter je trapt (dus sneller trappen) hoe minder je aanspraak maakt op de accu.
Hoe zwaarder je trapt (hoge versnelling,heuvel op of tegen de wind in ) je meer aanspraak maakt op de accu.
Daarom zijn de weersomstandigheden en heuveltjes zo van invloed.
Dat Stella beweerd dat je 100 km of meer met een volle accu kunt hallen is niet realistich dan zou je de hele rit hem op 1 moeten zetten en geen tegenwind moeten hebben en dan haal je het nog denk ik nog niet.
Maar laten we rieel zijn en stellen dat een gemiddelde rit op mooie zomerdag (met wat tegenwind ) ongeveer 40 a 50 km ver is en dat is goed te doen met een volle accu.

Groet Kamperman

3 april 2012, 17:57

Fam Bos over de Stella Albatros

Ook wij hebben samen met de overburen totaal 4 Stella fietsen gekocht. Inmiddels hebben we 8 maanden de fietsen en we kunnen niets anders zeggen dan zeer tevreden te zijn.
Dat sommige mensen zeggen dat ze maar 50 km uit de accu halen komt gewoon omdat ze zelf niet meetrappen en volledig op de accu fietsen.
Wij fietsen in ondersteuning 3 en versnelling 6 en halen gemiddeld 85 km uit 1 accu. En nu valt dit nog tegen want de buurvrouw haalt vaak 90-95 km er uit. Kortom over de accus zijn wij zeer tevreden.

Ook service aan huis van Stella is netjes en vakkundig. Mijn man had een tik in het achterwiel. Woensdagochtend gebeld en donderdagmiddag stond de monteur al op de stoep! Keurig gedaan Stella!!

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets raadt ik u zeker aan om toch minimaal de Stella fiets eens te proberen.

7 april 2012, 20:10

hofman over de Stella Albatros

nette en degelijke fiets. Heb de milano nu een kleine drie maanden en gebruik de ebike voor woon-werk als het weer dit een beetje toelaat. lekker goedkoop met deze benzineprijzen! kan 2x heen en terug, ruim 78 kilometer met toch wel hoge ondersteuning. zonder problemen, hou zelfs nog over. maar je moet natuurlijk wel meetrappen zoals fam bos al zegt. het is geen brommer!

vrouwlief moest er eerst niet zoveel van weten, maar pakt hem nu toch wel vaak mee.  eens kijken of ik haar kan verassen met moederdag!!!

10 april 2012, 22:37

John over de Stella Albatros

Gisteren 22 april in harde wind op mijn (gewone) Koga de 40 km toertocht Bloeiend Zijpe gefietst in Noord Holland. Dat was hard werken tegen de wind in verzeker ik u! Na afloop werd mij bij een aansluitend vriendenbezoek in Julianadorp aangeboden een van hun 2 net gekochte Stella Milano te testen.
Ik heb dit tegen de wind in fietsen mogen ervaren als een waar genot en ben dan ook om, ware het niet dat de fiets van mijn vrouw net 1 jaar oud is. Dus dat wordt even wachten. Wat mij wel opviel was het geluid dat de motor maakt. Kan dat niet stiller?
Verder voelde de fiets erg degelijk aan, al vraag ik mij wel af hoe het met eventuele service gaat, gesteld als er binnen het bedrijf iets gebeurd. In deze tijd van recessie is niets ondenkbaar.
Het verschil in prijs met b.v. de Koga is wel zo aantrekkelijk dat ik straks toch wellicht overweeg en het 2 Stella's gaan worden!

23 april 2012, 21:17

Grootendorst over de Stella Albatros

mijn vrouw heeft de milano en ik de romeo.
Zij heeft half jaar eerder gekocht maar ik kon haar niet meer bijhouden dus heb ik er ook 1 besteld.

Monteur die ze heeft afgeleverd (marc heet hij) heeft het keurig uitgelegd.
Nam alle tijd voor ons! 
3 maand later was hij weer bij ons om 1 spaak te vervangen. Zaterdags gebeld en maandagmiddag kwart over 3 was hij er al.
Alles opgelost en gelijk de fiets nagekeken. Goed gedaan!!

25 april 2012, 13:03

arie over de Stella Albatros

de reactie van kamperman is volkomen onzin. Ben je in het bezit van een Stella fiets en zo ja welke accu heeft u dan?

Wij hebben de 10ah accu en halen uit iedere accu 76-84 km. Het ligt er aan waar we fietsen en of er veel tegenwind staat.
Bij ons in noordholland waait het wel altijd stevig maar we eindigen met 1 accu altijd boven de 70 km!

25 april 2012, 13:08

Frits Loedeman over de Stella Albatros

uit de advertentie in de krant zijn wij in contact gekomen met stella.
We hebben samen 1 fiets gekocht, model Milano met 7 versnellingen. Goede en stabiele fiets. Mooi en duidelijk display. Ik kan ook iets slechter zien dan mijn vrouw maar de getallen zijn duidelijk. Wel is het prettig dat wij met 9 ondersteuningen hebben. We hadden ook een gazelle giant en multicycle geprobeerd maar die hadden allemaal niet zoveel ondersteuningen. Wij zijn er content mee!

26 april 2012, 13:54

Fam. Bouman over de Stella Albatros

Ruud 06-05- 2012

Verledenjaar hebben we de Stella Albatros gekocht,
voor mijn vrouw.Met 7 versnellingen en 5 trap ondersteuningen.
Nu we de fiets een half jaar hebben, heb ik besloten er zelf ook een aan te schaffen.Omdat de fiets zeergoed bevalt.
In Lelystad zijn veel bruggen, maar hebben toch een gemiddelde van 76 km
per accu, Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de fiets en over de medewerkers van Stella. Wij wensen de heren veel succes!!!!

6 mei 2012, 21:44

Hanssen over de Stella Albatros

Weet iemand hoe veel een extra accu kost voor een Stella Albatros.

9 mei 2012, 17:53

Peter over de Stella Albatros

Op 26-maart zijn de 2 fietsen met 8 versnellingen Milano afgeleverd.
De fiets van mijn vrouw daarvan maakt het motortje bijna geen geluid, maar die van mij jankt erover in de 3-4-5 versnelling. Alleen als ik vol gas rij, dus ong. 25 km P.U. Is dat ding lekker stil zoals het hoort. Ben daar niet zo blij mee, maar ik neem aan dat de service wel in orde is van Stella en dat het wel goed komt. Antwoord per mail van Stella:”Er zitten namelijk ruwe tandwielen in, welke nog in elkaar moeten slijten. Zodra u meer kilometers heeft gemaakt met de fiets, zal dit minder worden”.
Dan moet het weer ook wel een beetje meewerken om hele einden te fietsen anders zit ik met 2 jaar nog met dat gejank.
Helaas ben ik ook al een keer onderuit gegaan en dat lag niet aan Stella. Daar kon die Stella zelf niets aan doen. Een deel van de kettingkast is stuk gegaan, maar Stella monteur komt dat in orde maken. Daar deden zij ook niet moeilijk over. Dus TOP
Oorzaak van de val: Een slijmbeursontsteking in mijn linker schouder en kon daardoor de fiets bij stilstaan even niet houden.
Ik had nog 3 streepjes op de display en dacht, “die accu ga ik vanavond ff leeg rijden”.
Ik weet niet hoeveel KM ik gemaakt heb, maar ik was het zo zat, dat ik na bijna 1.5 uur vol gas de accu nog niet leeg had, en heb toen een klacht ingediend, dat ik die pokke accu niet leeg kreeg.
Was natuurlijk geen klacht, maar een compliment!
Advies was: de eerst 3 keer de accu zo leeg mogelijk rijden, maar dan moet de accu wel een beetje mee werken.
Al met al zijn wij best tevreden met de Stella`s, en zeker mijn vrouw die is er echt helemaal condens... uh content mee en gaat regelmatig vol gas.
Kleine oneffenheden: één fiets geen afschermdopjes op schroeven, 1 spaak los, schroeven van spatbordbeugels los, kabels die op de 2 fietsen niet identiek aan elkaar gemonteerd zijn.
Maar dat komt allemaal wel in orde.

10 mei 2012, 21:16

Teus Batenburg over de Stella Albatros

Ik heb de Stella Romeo nu iets meer dan 2 maanden en 850 km gereden. Ik had niet verwacht dat hij zo goed fiets.Brug op of windkracht 6 tegen het fiets nog gemakkelijk. Sommige mensen schrijven dat de accu 80 km meega , misschien op stand 1 maar ik fiets altijd in stand 3 en in de vijfde versnelling maar haal ongeveer 50 km. De fiets rammelt en piept flink . Dat zal wel verholpen worden met de service beurt die bij 750 km gedaan moet worden. E -mail gestuurd naar Stella en ik kreeg bericht van ze dat na de zomer ze weer service beurten gaan doen. Hoe kan dat ? Ze zeiden toen ik hem kocht bij 750 km komen we langs . Eind conclusie ben zeer tevreden met mijn fiets.

12 mei 2012, 19:48

kuster over de Stella Albatros

Heb de fiets een stella milano met 9 onderstuningen . De eerste 3 werken alleen tot 12 km de motor maakt een hels kabaal ik schaam me dood. graag reacties wie heeft hetzelfde probleem.  Heb er 430 km opzitten moest nu over zijn niet dus. per lading 60 tot 70 km valt dus tegen had meer verwacht!

13 mei 2012, 11:16

Fonny over de Stella Albatros

Geachte Hanssen,  ik kan u melden dat een extra accu voor € 195,= te koop is..Maar wat ze bij Stella kosten durf ik niet te zeggen, maar fffff goed shoppen op internet .  Het is zeker de moeite waard, maar als ik u was zou ik dit zeker bij Stella voorleggen, dat ze voor € 195,= te koop zijn.....suc6.........(als het ECHT niet lukt !! Kan ik u wel het adres geven waar ze te koop zijn voor dat geld).          Maar ik wil niet Stellafietsen benadelen, ik heb zelf veel goede hervaring met StellaFieten...... (zie mijn vorige reactie's zèèr tevreden Fonny)

13 mei 2012, 18:53

Gerard over de Stella Albatros

Accu van Stella kost 349 euro. dat is de 36v 10ah accu.

14 mei 2012, 15:07

Fonny over de Stella Albatros

Bij v.Craenebroek te Dongen precies de zelfde 36volt..

20 mei 2012, 16:55

Dave W over de Stella Albatros

Sinds enkele weken heb ik mijn Stella Firenza. Trapondersteuning 5, versnellingen 7. De veel belovende 110km haal ik zelf niet. Gemiddeld haal ik per volle accu de 55 kilometer.
Ik fiets wel met ondersteuning 5/5 en versnelling 5/7 en heb onder weg wat hellingen die ik op/af fiets.
De fiets zelf fietst heerlijk en heeft een uiterst comfortabel zadel. In het begin maakt de accu aandrijving wat herrie maar naar mate je kilometers hebt gemaakt daalt die herrie aanzienlijk.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe fiets, ben alleen benieuwd nog hoe de verdere service is nu de fiets gekocht is.

23 mei 2012, 07:01

Peter over de Stella Albatros

De eerste ervaring met de monteur, op 1-06-2012
Aardige monteur, was optijd zoals de afspraak.
Klachten: Motor maakt kabaal. Kabels verkeerd gemonteerd. Kettingkast stuk(eigen schuld)
Op 1 fiets ontbreken de dopjes op de boutjes van de Spatbordsteunen. Vocht in beide Displays, 1 Spaak los. 1 pedaal draait iets zwaar. Je voelt de kogellager.
De kleine problemen zijn opgelost.
Het grote probleem van de gillende motor is niet opgelost, ondanks het extra invetten van de tandwielen van het motorsysteem.
Maar dat wist ik vooruit al dat de oorzaak niet van de tandwielen af kwam. Ik ben namelijk ook monteur van beroep geweest en weet donders goed hoe dat werkt.
Het motortje is duidelijk de oorzaak, want zodra deze gaat werken begint die al te gillen, en als je de fiets laat uitrollen is het geluid gelijk over, terwijl de tandwielen gewoon in elkaar blijven lopen.
Dus motor zelf is de oorzaak. Afspraak gemaakt dat ik ong.300 km moet rijden en als het dan nog niet over is, gaan ze dat oplossen.
Nou, zal mij benieuwen

1 juni 2012, 23:22

Jaap over de Stella Albatros

Vraag: Is er al iemand verlost van dat lawaai motortje?
Ook Kuster na ruim 400 km?
En Peter.heeft dat vet niet geholpen? Jammer.
En ben jij van plan om eerst 300 km te gaan fietsen in de valse hoop dat het dan over is?

Succes

8 juni 2012, 11:24

Peter over de Stella Albatros

Fonny.
Bedankt voor het adres van v.Craenebroek te Dongen voor een betaalbare accu.
Maar deze jongens reageren ergens op. 2 x E-mail gestuurd en geen enkele reactie op de vraag of zij ook ook fietsaccu``s leveren.
Ze hebben zelfs geen telefoonnummer op hun site staan.
Dus dat de accu bij hen ong. de helft goedkoper is, is nog niet echt geloofwaardig.
Jammer.
Fonny, heb jij toevallig een tel. nummer van dit bedrijf?

Grt. Peter

9 juni 2012, 21:49

zweistra over de Stella Albatros

Na dit alles gelezen te hebben vraag ik me af of er ook een fiets is met ondersteuning zonder te hoeven trappen. Ik eb een zéér dure Shachs een heerlijke fiets maar kan er nog geen 30 km. mee rijden dat is het enige minpuntje. Een 2e accu hebben we naar gevraagd kost een 400 Euro.
Mijn vraag is: kan je weg met de fiets zonder te trappen. Wij hebben een blauwe
plaat achterop omdat hij op alleen de accu kan lopen,
Is er bij Stella zo'n fiets?
Ook meetrappen met ondersteuning kunnen we maar 30 km.
Wie weet een antwoord? Wij zagen zo'n auto van Stella voor de buren toen
heb ik een praatje met de chauffeur/monteur gemaakt. Dick

12 juni 2012, 16:30

G. Kajim-Panjer over de Stella Albatros

Ik ben zeer tevreden over mijn Stellafiets met 8 versnellingen. Ik gebruik de fiets om van Wageningen-Hoog naar Arnhem v.v. te fietsen en heb de accu constant in stand 5 staan, omdat het een hobbeldebobbelroute is. De accu gaat na ongeveer 70 km stotteren. De motor maakt nauwelijks geluid. Wel trapt de fiets zwaar, als de motor uitvalt. Als de motor echter uitstaat, trapt de fiets weer niet zwaar. Ik vind het nog steeds een feest om op mijn Stellafiets te fietsen en ben er erg blij mee.

13 juni 2012, 19:52

witbraad over de Stella Albatros

* Wij hebben zelf net 2 Stella fietsen, mondena 8 versnellingen en 9 ondersteuningen gekocht. Toen wij proefreden op een milano vonden we de motor erg veel lawaai maken. We konden toen ook een fiets kopen , de mondena die had dan een extra stille motor. Deze fiets was wel 200 eruo duurder als de milano.
We hebben de fietsen net 2 dagen, hebben er op gefietst nog niet zo lang maar ze zijn echt heel stil. Fietsen heerlijk.
Alleen weten we nog niet hoeveel kilometer we met deze fiets kunnen fietsen op 1 accu. WE hebben een Lithium ion polymeer accu 36 V 10Ah, volgens de monteur, hier zou je gemiddeld tussen de 70 en 110 kilometer mee moeten kunnen halen. Alleen de eerste 200 kilometer mag de ondersteuning niet hoger dan stand 5, Maar dat is al heel veel ondersteuning. Bij de proefrit vloog je vooruit als hij in stand 9 stond, je hoeft dan bijna niet te trappen.
Tot nog toe vinden wij het hele fijne fietsen. Hebben alleen niets gehoord wanneer er een service beurt moet en of die gratis is . Bij onze vorige gazelle ebike was de eerste servicebeurt na 300km om schroeven en bouten aan te draaien enz. Die eerste beurt was gratis.

Fam Witbraad te Urk

16 juni 2012, 23:27

Fonny Coppens over de Stella Albatros

Geachte Peter,

Sorry voor mijn late reactie maar dit is het adres en telefoon nr:

Van Cranenbroek Dongen

Textielstraat 6 (industrieterrein Tichelrijt)

5107 NG Dongen

Nederland

Tel: 31(0)162-380010

19 juni 2012, 20:53

Gert Sijl over de Stella Albatros

Ook dit jaar weer onze Stella fietsen meegenomen naar Hongarije. Bleek dat één accu niet meer opgeladen kon worden. Wat een teleurstelling.Gebeld met Daan, na enkele tips van hem toch geen resultaat. We sturen een nieuwe accu naar het vakantie adres in Hongarije was de boodschap, en ja hoor binnen  1 week arriveerde de accu zodat er weer gefietst kon worden.
Wat een  geweldige service, hulde aan de Stella.
Gert,  Zeewolde

25 juni 2012, 13:46

Peter over de Stella Albatros

Hè Fonny,
Beter laat dan nooit.
Als je geen klachten op de fiets hebt, dan ga je ook niet elke dag op deze site kijken.
Bedankt voor je nieuwe gegevens, en ga meteen bellen.

Groetjes Peter

27 juni 2012, 11:34

Peter over de Stella Albatros

Dag Enno,

Zoals je in die tussentijd al gelezen hebt zijn er inderdaad meer klachten over het lawaai motortje, wat een flinke ergernis is en blijft voor de Stella fietser. Heel jammer!
Het had een feest moeten zijn om op een E-Bike te fietsen.
Bij mij zijn de “ruwe” tandwielen flink ingevet, maar hielp helemaal niets.
En dus ook niet de vele KM die je eerst maar moet fietsen, want die ervaring lees je ook.
Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat het een fijne fiets is om op te karren.
Dus verder hebben wij beslist geen klachten. Alleen dat motortje moeten ze ff naar de fietsendokter brengen.

Groetjes Peter

27 juni 2012, 11:59

Jacqueline over de Stella Albatros

Mijn reactie...
Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om nee te zeggen op het moment dat iemand van Stella bij je komt met een stel fietsen om te bekijken, proberen.

Mijn moeder van 76 heeft inderdaad ja gezegd, ook toen ze hoorde van een levertijd van 6 weken, dat zou toch zeker geen probleem zijn.
Na een behoorlijk verkooppraatje ben je , zeker als oudere, al snel overtuigd dat dit een goede fiets voor je is, en als iemand je dan helemaal lekker gemaakt heeft en je wil hem bestellen, en je dan te horen krijgt van 6 weken levertijd.
Probeer dan als ouder maar eens nee te zeggen tegen die vriendelijke verkoper die zoveel moeite voor jou gedaan heeft.

Nu probeert ze van de koop af te zien, omdat ze gewoonweg te veel lichamelijke klachten heeft om die 6 weken te kunnen wachten.
Maar..... je hebt getekend, en je bent sowieso € 100,00 kwijt!!
Een rare regeling, aangezien je normaal gesproken binnen de wettelijke termijn van 8 dagen kosteloos van een aankoop moet kunnen afzien.

Ik heb vandaag mijn ouders al huilend aan de telefoon gehad, omdat gezegd werd dat de aankoop vandaag niet geannuleerd kon worden omdat dat volgende week eerst besproken moet worden.
Rare en vervelende zaak.
Zoiets wil je je ouders niet aandoen.

dus mensen, denk goed na of je iemand van Stellafietsen "vrijblijvend" een paar fietsen wil laten zien.

wordt vervolgd. 

30 juni 2012, 12:13

henk over de Stella Albatros

heb hem net een week stella milano kan niet anders zeggen een top fiets ,vooral
met de garantie

5 juli 2012, 16:41

Enno over de Stella Albatros

sinds 1 maart de stella romeo 7 vers.

nu 260km op de teller, ik weet is niet veel, maar mijn werkgever zit hier vlakbij.
Nog steeds maakt de motor veel lawaai, alleen met ondersteuning 4/5 en vers. 4/5 op volle snelheid is het geluid minimaal, maar indien je ''rustig'' wilt fietsen b.v  ondersteuning 2/3 versn. 3/4, dan schaam ik mij nog steeds hoe hard die motor dan ''jankt'', hoop wel dat dit verholpen gaat worden na de eerste onderhoudsbeurt. Het moet ''slijten''.........ik hoop dan ook dat fat gebeurt.
wel heerlijk die ondersteuning, zou niet meer zonder kunnen.

6 juli 2012, 15:20

c vervoorn over de Stella Albatros

onze stella fietsen maken ook een jankend geluid,vooral in ondersteuning 2.
we hebben nu ong.700k.m. gefietst en het blijft.
is terug geweest bij stella maar volgens hun hoort dit bij dit bij het type motor.
het blijft ergerlijk ,we hopen dat het slijt.* @*_--_*@

6 juli 2012, 19:23

Jacob over de Stella Albatros

Nu ruim 200 km gereden en ik hoor de motor bijna niet meer. De monteur heeft wel gezegd dat je de motor netjes moet inrijden. Alleen als ik in hoge ondersteuning weg rij vanuit stilstand zul je de motor iets horen. Maar dat gaat zo weg dus totaal geen last van. Maarja deze motor is dan ook echt veel sterker dan een aantal spartas en gazelles die ik heb getest.
De verkoper had het ook nog over helemaal geruisloze moter die hij erop kon zetten maar die schijnen niet zon trekkracht in de heuvels te hebben als deze. 

Kortom Top fietsje! Mooi sterk frame. Kan niet anders zeggen.Ik raad m aan 

Groet jacob

8 juli 2012, 17:53

Peter over de Stella Albatros

Dag Jaap
Heb jij zelf een Stella fiets?
Of ben je geschrokken van dat lawaai motortje?
2 maanden geleden zijn de tandwielen ingevet, vanwege de ruwe tandwielen, die nog op elkaar moesten inslijten.
Meneer Daan Renselaar vertelde vorige week dat hij nieuwe motoren binnen kreeg. En dan zou de monteur bij mij langs komen. Dus ga ik er vanuit dat de nieuwe motor geplaatst gaat worden. Dus niet!!
Nu heb ik weer een zelfde motortje erin gekregen, en die maakt nog meer lawaai, en nu in alle standen tot de hoogste snelheid 25 km.
De andere motor past niet zij de monteur. Later, zij hij: "Het monteren van die andere motor, zou een hele klus zijn". Beetje duister verhaal over een nieuw type motor die eerst niet en daarna veel werk zou zijn om in te bouwen?????
Het zou een motor met 8 ondersteuningen zijn.

Fiets voor de rest in orde, fietst heerlijk, maar dan wel zonder dat lawaai.
Dat kolere lawaai aan je kop is zeer irritant. Ik ben ook niet van plan om eerst 300 km te fietsen want ook daarvan zijn de ervaringen ook niet zo geweldig.
Ze hebben gewoon een serie lawaai motortjes ingebouwd, waarvan dat lawaai echt niet zal verdwijnen.
Ik ben na 4 maanden nog steeds bezig met de heer Renselaar.
Er komt wel een monteur, maar bied voor de 2e keer geen oplossing. Is alleen maar erger geworden.
Weer naar Daan Renselaar gebeld en zou het weer met de monteur overleggen.
Op mijn mailtje naar Daan Renselaar, welke ik na de reparatie had gestuurd, is niet op gereageerd.
Dus heb ik maar weer gebeld.

21 juli 2012, 23:33

Peter over de Stella Albatros

Ik ben door de heer Daan Renselaar gebeld om samen de fietsen te gaan testen.
De heer Renselaar wil er toch samen uit zien te komen, om zelf naar het geluid luisteren.
Hij betreurde het dat ik zo'n negatief bericht had geschreven.
Ik had van mijn kant, toch beter eerst nog even contact kunnen opnemen met de heer Renselaar.
Ik ga er nog steeds vanuit dat Stella goede fietsen wil afleveren, zonder klachten en een goede service wil bieden. De fietsen mankeert verder helemaal niets aan ze rijden uitstekend.
Mijn vrouw zegt elke keer, nee we gaan lekker op de fiets , en niet met de auto. Die is er helemaal hilarisch van en spurt met een rotgang voor mij uit.
Dus hup naar Stella waar de koffie op ons staat te wachten.

Groet, Peter

28 juli 2012, 10:14

Racekees over de Stella Albatros

Ik heb zelf ook een stella nu al 3maanden moet zeggen alles werkt perfect en de service ook.
Ik kreeg de fiets snel geleverd en loopt als een zonnetje ik heb er in 3 maanden nu 1300km mee gefietst.
Ben voor de onderhousdbeurt naar nunspeet gereden en kon onder het genot van een bak koffie erop wachten.
Nu lees ik die de reacties van die Peter hierboven maar die beste man moet zijn gehoorapparaat even bij stellen of een fiets van 3500€ euro kopen misschien dat hij dan ooit tevreden is.
Ik kan niet geloven wat hij allemaal schrijft na mijn ervaringen met dit bedrijf.
IK zal Stella fietsen zeker aanbevelen voor de mensen die dit lezen.

29 juli 2012, 09:59

R. Vlijm over de Stella Albatros

halo iedereen,


ik wil bij deze ook mijn erfaring delen op fietsen 123.

nu afgelopen maart bezoek gehad van een van de demonstrateur's.
proefrit gemaakt en gelijk over stag gegaan, en een fiets gekocht.
kreeg hem als verjaardags cado van mijn vrouw.

nu ik gepensioneerd ben fiets ik dagelijks naar de tennis vereniging en de bridge club. heel tevreden! maar iedereen sprak mij er altijd op aan vam het geluid van de motoren. maar de fiets al gekocht dus kon er niets meer aan doen.

nu vorige week op fiets vakantie geweest naar Limburg.
samen met vrienden geweest die ook electries fietsten.
die reden o.a. sparta i-on en gyant.

op een gegeven moment een flinke berg moeten beklimmen.
maar nu komt dus het mooiste, met 5 e-bikes de berg op. 
die o zo mooie stille motor van batavus hield er als eerste mee op.
toen de sparta. en ik heb nergens geen moeite mee gehad. (hoe dit komt weet ik dus ook niet) maar wel frappant dat een stella, een merk wat minder bekend is, het in mijn ogen dan beter doet.

kortom gezegd, ik ben erg tevreden met de stella fiets. en raad het iedereen aan.

groeten Roderick.

29 juli 2012, 21:36

R.J.E. Wolt over de Stella Albatros

Lees heel veel positieve berichten over Stella E-bikes.
Echter wat mij veel opvalt, is dat dezelfde klacht weer terugkomt over
het overtollig geluid van de motor. Is het soms zo dat niet iedereen de
e-bike op de goede/juiste manier inrijdt of gebruikt ?

Een mogelijke toekomstige koper!!

31 juli 2012, 22:49

R. Brons over de Stella Albatros

We hebben nu bijna 5 maanden de Stella fiets. Een keurige fiets voor dit geld. Inmiddels ruim 2500 km gefietst en zeer tevreden over de actieradius. Onze motor maakt totaal geen lawaai en is echt super krachtig. Ik Zou voor geen geld een ander merk willen. 1x ongelukje gehad met de fiets en de volgende dag stond Stella al op de stoep. Klasse Stella

4 augustus 2012, 16:40

G.J. Damsma over de Stella Albatros

Alles wat nieuw is, is in het begin meestal wel goed; kleine probleempjes worden vaak wel onder garantie verholpen..; grotere problemen ontstaan pas later na veelvuldig en intensief gebruik en vaak als de garantie voorbij is..
Ben een veelfietser woning-werk-recreatie-enz.; gemiddeld 130 km per week..
Zou zo'n Stella E-bike ook op die manier willen gaan gebruiken, maar vraag me af hoe de kwaliteit is bij intensief en langdurig (10 jaar) gebruik..
Iemand ervaringen hiermee??
groeten, Gerrit.

4 augustus 2012, 19:41

de wit over de Stella Albatros

Heb ook een stella fiets gekocht in juli 2012 .
De fiets is helemaal top ....had een montego ook grandioos mijn man heeft die nu in gebruik ....Heb wel een min punt, ze hadden de fiets afgeleverd maar de stuurpen pasten niet dus de monteur erzolang een andere opgezet die was wel beschadigt, komt een andere op hoor zegt ie ..nu naar menigekeren gebeld te hebben is inmiddels half augustus nog geen nieuwe stuurpen erop . zeggen ze als we in de buurt komen dan krijg u een telefoontje , nou dit val me vies tegen de service .. ben benieuwd als je met stukken komt te staan of het ook zolang duurt ..... woond in Breda ..... heb wel tegen kennisen gezegd de fietsen zijn top maar de service ben daar niet zo tevreden over ze beloven dat ze zo vlug mogelijk komen ... (niet dus ) ja als je bij hun in de buurt woont.( jammer )

13 augustus 2012, 12:06

C. de J en O. Westerveld over de Stella Albatros

Sinds 14 dagen allebei een stella fiets in ons bezit, en wel Milano met 8 versnellingen, na gefiets te hebben op andere type's ook van Stella en ook een ander merk, maar de koop die we gedaan hebben is goed en wat de service betrefd ook echt goed. Hadden even pech, want deed ging ondersteuning en heb "Stella" gebeld op maandagmorgen en de volgende dag aan het einde van de middag was er een monteur aan huis. Prima service! Het was gelukkig zo verholpen, want het snoer naar de motor was stond te strak , dus schoot de stekker los als je het stuur tever omdraaide, met wegzetten waarschijnlijk gebeurd.
Wij gaan hem met plezier nog verder inrijden.

14 augustus 2012, 23:10

Peter over de Stella Albatros

Dag Racekees,

Ik vind het altijd leuk als men een positief en/of een grappig stukje op deze site schrijft.
Ik lees ook liever, dat er weer een nieuwe klant zeer tevreden is met Stella.
Toch fijn dat je mij in ieder geval een “Beste man” noemt'.

Als jouw motortje en van vele andere Stella bezitters geen lawaai maken, is dat voor ons weer een bewijs dat het dus wel zonder lawaai kan.
Iik denk eerder dat je bedoeld dat ik oordopjes moet hebben om het motortje niet te horen.
Wat ik schrijf is echt geen bij elkaar geraapt onzinnig geromaniseerde fietsstory.
Maar ik had mij wel een beetje kunnen inhouden om niet alles aan de grote klok te hangen.
Racekees, als wij nou eens ruilen met het voorwiel, dus jij mijn “stille” motor, en ik jouw stille motor, dan is het probleem opgelost. Want jij hoort het schijnbaar toch niet.
Voor de rest is de Stella fiets *zeker aan te bevelen*.

*Kijk Race kees, dat ben ik nou weer wel met je eens*.
Goed hè?! (rijmt ook nog)

De heer Daan heeft mij gerust gesteld en gaat het probleem voor mij, en hopelijk ook voor de andere 8, schijnbaar “onnodige klagers,” geheel oplossen.
Ik ga er nog steeds vanuit dat Stella een uitstekende service heeft, en alle klanten een goede fiets willen leveren, ook al kom je helaas ook nog wel eens een negatief review tegen.
Het bedrijf heet Stella, en de fiets ook Stella, dus moet je als bedrijfsleider wel dubbel zeker van je zaak zijn.
Racekees, nog veel fietsplezier op Stella, want nogmaals, voor de rest fietsen ze uitstekend.
En mooi zijn ze zeker.

Groetjes Peter

16 augustus 2012, 13:11

Renée Lucas over de Stella Albatros

Ook ik heb een lawaaiïge motor in stand 3. Dit was in het begin niet zo. Het geluid begon eigenlijk pas na 500 km.Inmiddels heb ik er 1400 km op gefietst en mijn ervaring is grotendeels positief. Ik hoop dan ook dat na de eerste servicebeurt het lawaai wat vermindert! Overigens ben ik aan mijn derde display toe vanwege vocht na een regenbui. De service is uitstekend en ik ben ondanks het lawaai van de motor erg blij met mijn Stella e-bike.......

20 augustus 2012, 13:20

Annabeth over de Stella Albatros

Ook wij heb 2 fietsen van Stella. We hebben vorige week de servicebeurt ontvangne. de fiets van mijn man was prima maar mijn fiets moest de ketting straks gezet worden. De monteur heeft dat keurig opgelost. We hadden woensdags gebeld en vrijdags stonden ze al bij ons op de stoep. Ik wou hem nog koffie geven maar hij moest weer verder. Bedankt Stella, keurige service!

trouwens onze motoren zijn geruisloos, wij horen er helemaal niks van. terwijl wij toch die 250 watt motor hebben gekozen.

20 augustus 2012, 20:35

Robert over de Stella Albatros

Heb inmiddels veel informatie over elektrische fietsen gelezen. Als techneut kan ik stellen dat een kwalitatief goede elektrische fiets niet duur hoeft te zijn. Sommige fabrikanten zetten bewust een bepaalde fiets volgens een marktconforme prijs in de markt. Kijkend naar de concurrent volgen ze zich qua prijs erg op. Neem maar van mij aan dat de prijs niets zegt over de kwaliteit. De Stella fiets is een deugdelijke fiets voor een acceptabele (normale) prijs. Als iemand echt gelooft dat de prijs de kwaliteit bepaald is de echt niet 'goed bij z'n hoofd' maar wel een goede sponsor voor een bepaald merk.

23 augustus 2012, 15:26

MartinO over de Stella Albatros

Beste,
Mijn vrouw heeft een Sparta Ion fiets welke altijd vlg. de fabrikant aan de oplader moet zitten.Haar zus heeft een Stella fiets die vlg. de fabrikant alleen bij een lege accu aan de oplader gekoppeld  moet worden. Kan iemand mij duidelijk maken waarom dit verschillend is? De Sparta is inmiddels 4 jaar oud en heeft nog 100% 
vermogen. Ik ben benieuwd of dat bij Stella ook gehaald wordt.
Overigens zijn ze beide tevreden over hun fietsen. 
Met vriendelijke fiets groeten,
Martin O

23 augustus 2012, 22:20

At hommes over de Stella Albatros

Ook ik heb de stoute[ fiets] schoenen aangetrokken, een fiets op bestelling
er zit namelijk wel een risico aan wat de services betreft, ze moeten zo nu en
dan in je omgeving zijn. Dit geld ook voor de beurten.Goed ik heb voor de
Stella modena gekozen en na de eerste 3 keer de accu leeg gereden te hebben
zat ik op 66, 94, 97, 104 kilometer bij een ondersteuning van 5 en een versnelling
van 6 of 7.Dat vond ik best knap. Deze fiets heeft 7 versnellingen en 9 trap ondersteuningen Het motortje is vrij stil maar houd zo nu en dan een klein beetje
in zodat je een beetje een golfbeweging krijgt. Heeft iemand daar ook ervaringen
mee? Verder gaat de accu bij flinke tegenwind behoorlijk inkorten wat vermogen betreft. Al met al ben ik behoorlijk tevreden met mijn Stella fiets al heb ik er nog
maar 460 kilometer mee gereden in 3 weken.

Groeten At.

28 augustus 2012, 19:43

Gerhard over de Stella Albatros

Ik lees veel opmerkingen over een lawaaimotor.
Bij de proefrit stelde ik hierover een vraag.
Stella levert echter 2 soorten motoren; een met kabaal en een muisstil. De laatste is wel € 150,- duurder. Ook heb ik een zwaardere accu nl. 14 Ah ipv 10 Ah
In 2 maanden 1600 km gefietst in de Provence, Dordonge en Oostenrijk en nog steeds laaiend enthousiast.

29 augustus 2012, 21:52

Peter over de Stella Albatros

Beste MartinO,

Zeer waarschijnlijk heeft de Sparta geen Lithium- Ion Polymeer accu, die dus wel een geheugen heeft..
Een Lithium-Ion Polymeer accu heeft geen geheugen. Dus mag je deze gerust opladen als de accu nog lang niet leeg is.
Wel is het goed om de accu de eerste keer 3 x leeg of zo leeg mogelijk te rijden..
Lees de Handleiding die je bij de Stella fiets hebt gekregen.
Veel plezier met je Stella fietsie.

Groetjes
Peter

29 augustus 2012, 23:39

Wim Murling over de Stella Albatros -

Zo\\\'n twee jaar geleden hebben we electrische Stellafietsen gekocht en onlangs een onderhoudsbeurt gehad. Wij zijn allebei zeer tevreden over de fietsen en ook over service. Een goede keus. Zo is fietsen een stuk plezieriger..

13 maart 2013, 16:48

Frits over de Stella Albatros -

Wij willen ook zo fiets kopen.
Maar vragen ons af over het lawaai van de motor.

17 maart 2013, 12:39

JN over de Stella Albatros -

lawaai van de motor is dat zo

17 maart 2013, 12:42

gerda over de Stella Albatros -

Wij hebben met de buren totaal 3 fietsen gekocht. Onze motoren zijn helemaal stil.
Echte topfietsen!!!!

Ook klasse die service aan huis van Stella. 

Wij zijn dik tevreden.

6 april 2013, 19:58

Enno over de Stella Albatros -

Ik zie dat mijn bericht er nog niet op staat.
Ik had een laatste poging gedaan door een mail naar stella te sturen, en tot mijn grote verassing hebben ze gisteren (09-04-2013) mijn fiets opgehaald, ze gaan kijken wat ze er aan kunnen doen (lawaai motor) het komt wel door die nieuwe sterkere motor, \\\\\\\'\\\\\\\'het blijven tandwielen\\\\\\\'\\\\\\\' zei de monteur,
maar ik ken diverse andere merken die niet zo een hoog geluids niveau produceren.
Zodra mijn fiets terug is meld ik hier het resultaat. Dus: word vervolgd.

10 april 2013, 11:39

Enno over de Stella Albatros -

Zo, daar ben ik weer, Heb gisteren mijn fiets terug gekregen.
Heb nu een nieuwe motor/ en gesmeerd? Het geluid is nu wel te accepteren, je merkt ook hoe krachtig deze motor is, heb ook nog op mijn oude fiets (niet elektrisch.) gefietst, valt tegen hoe langzaam dat gaat. Ze hebben ook de voorvork gesmeerd en een nieuwe koplamp erop gezet,
terwijl niet stuk was, netjes toch? ook weer een nieuw controller kastje.
al met al een keurige service, bedankt stella fietsen.
Ik hoop wel dat stella fietsen zijn eigen fietsen beter gaat testen eerdat ze ze verkopen, dit scheelt
zeker met de klachten (die er nu zijn). Aan de service ligt het niet, maar daar kan op bespaard worden door een goede controle voor verkoop.

26 april 2013, 12:06

Henk en Marja over de Stella Albatros -

Wij hebben sinds enige maanden de Stella Verona fietsen.
Wij zijn hier erg tevreden over, de motor is echt stil en de actieradius is hoog.
Net voor de 3e keer opgeladen na 128 km. Prima resultaat.

17 juli 2013, 12:49

Taede Rispens over de Stella Albatros -

Even een kort berichtje over de aanschaf van een Stella Verona, dus geen Albatros. Na een ietwat stroeve start ben ik intussen razend enthousiast geworden over deze Stella Verona. Met de eerste
acculading - zo werd de fiets aangeleverd - heb ik 105 km gefietst. Met de tweede acculading ben ik momenteel bezig. Er staat inmiddels 230 km op de teller en ik heb nog twee blokjes over. In
één woord formidabel gewoon. Ben zeer tevreden over deze Stella Verona

22 juli 2013, 17:07

Renée Lucas over de Stella Albatros -

Al eerder heb ik een beoordeling op de site gezet. Wat dat betreft is mijn mening niet veranderd. Het is een heerlijke fiets(Milano) waar ik 1499,--euro voor heb betaald, en waar ik inmiddels ruim 4.000 km op heb gefietst. Het display is nu goed gebleven en doorstaat alle regenbuien. Maar.....het geluid van de motor is oorverdovend in alle versnellingen behalve in de eerste! Maar daar heb ik hem niet voor gekocht. Ik heb dan ook per heden opnieuw een klachtenformulier ingevuld en hoop op een goede oplossing. Vandaag fietsten we in de duinen en bijna iedereen keek om, zo beschamend!

25 augustus 2013, 16:43

W H Brand over de Stella Albatros -

Vorig jaar een albatros en Firenza gekocht,Fietsen op zich goed.Maar de motoren maken een hoop lawaai.Het euvel gemeldt,en dan krijg je eerst de mededeling,dat het moet slijten bij het inrijden.Na 1500 km is het geluid alleen maar erger geworden.De Albatros is teruggeweest,en dan zit er een brief bij dat het geluid binnen de tolerantie ligt en dat er verder niets aan gedaan kan worden.Of een nieuwe motor van 350 euro,is dat nu garantie.Wij hebben hem reeds ingeruild ,en ze heeft nu een hele stille fiets,wij hebben het verlies maar genomen!Ik, zelf fiets nog met de Firenza ,ik krijg vaak de vraag of hij mij bevalt,nee.Ik denk dat wij het niet zo goed getroffen hebben,als ik zo de reviews lees.

31 augustus 2013, 13:24

R. Van der Weide over de Stella Albatros -

Na ongeveer 1 jaar kreeg ik een storing aan de elektrische aandrijving. Stella gebeld voor een reparatie. Ze kwamen binnen enkele dagen na afspraak en hebben een nieuwe computer, nieuwe display en nieuwe accu geplaatst. Stella komt zijn beloftes dus wel na. We hebben twee fietsen gekocht en die bevallen ons uitstekend. Het is wel waar dat de motor ietwat luidruchtig is als hij echt moet trekken, daarna valt het best mee.
Van mij krijgt Stella een applaus. Geweldige service!!!!

2 september 2013, 16:16

Wim Muurling over de Stella Albatros -

Mijn vrouw en ik rijden ruim twee jaar op Stella fietsen en tot volle tevredenheid.
Vorige week moest de crank worden bijgesteld op de fiets van mijn vrouw i.v.m. een slecht functionerende knie, de monteur kwam voorrijden en heeft dit geweldig opgelost. En we werden nog meer verrast: de kosten: 12,50 arbeidsloon en 7,50 kosten. Dus voor 20 € rijdt mijn vrouw weer lekker in het dorp en de wijde omgeving.
Chapeau voor Stella fietsen.

27 september 2013, 16:23

P.v.d.Rijken over de Stella Albatros -

Op 2 september 2013, 2 fietsen (Stella Vicenza) opgehaald in Nunspeet; begin van vakantie.
In 4 weken tijd ruim 400 km. gereden. Snel bleek dat versnellingen  van beide fietsen niet goed werkten; we konden er wel op fietsen maar enkele versnellingen werkten niet goed. Tevens moest de ketting van een van de fietsen gespannen worden. Stella gebeld; binnen een week stond er een monteur aan de deur en deze heeft beide fietsen gerepareerd. 
Hij heeft ook nog even de standaards van beide fietsen hoger gesteld. Kortom prima service.
Zijn verder zeer tevreden over de fietsen, kunnen bij normale ondersteuning ruim 80/90 km.rijden.

9 oktober 2013, 10:41

Jack over de Stella Albatros -

Heb in alle verhalen gemerkt dat over de Stella fietsen weinig wordt geklaagd. Maar wat ik mis is wat zijn de ervaringen op de weg, bijvoorbeeld hoe doet hij bij beklimmingen, kan hij een helling van 10% aan.
Veel elektrische fietsen laten het in de bergen afweten.
.Is de motor stil tijdens het fietsen.
Haalt hij de opgegeven km,
Kan ik het display meenemen als ik hem ergens parkeer.
Wie kan me hier iets uit eigen ervaring over vertellen

11 oktober 2013, 18:34

JAN N. over de Stella Albatros -

Wij hebben nu 1 jaar de Stella fietsen en ze bevallen prima niets op aan te merken mijn man heeft er al in 1 jaar 2800 km op zitten en nog geen 1 keer problemen mee gehad ,
Er werd keurig een afspraak gemaakt voor de jaarlijkse onderhouds beurt en is allemaal prima verlopen  ze waren keurig op tijd.
Ook de service hebben wij niets op aan te merken
Mijn man  haalt met 1 accu makkelijk 100 km met ondersteuning 5
Wij hebben ook een extra stille motor erbij besteld die hoor je niet
Ook zijn wij er de Posbank ermee opgefietst zonder problemen trok hij ons naar boven
Al met al een prima fiets

6 april 2014, 17:21

Joop Elbers over de Stella Albatros -

Bijna 2000km op de Stella Albatros afgelegd. Verste afstand op een volle accu 115 km met een gemiddelde van 20km/uur. Geen Limburgse heuvel is te hoog. Deze " kanjer", die een zeer stabiele wegligging heeft  is voor € 1099,- een aanrader. Service vanuit Nunspeet is ook perfect. Fietsen op deze fiets doe je echt voor je plezier en hij doet niet onder voor e- bikes die het dubbele kosten en waarop ik heb proef mogen rijden.

8 april 2014, 13:28

J.brugman over de Stella Albatros -

Op 18 november 2011 schreef ene Erik Vermeij een berichtje betreffende de aanschaf van een Stella fiets voor zijn vrouw's verjaardag. Hij zou eerlijk verslag doen van hun bevindingen,eerlijk en open zonder welke bijbedoelingen dan ook, om zo een eerlijk oordeel over de fietsen te geven.
Helaas heb ik nog geen enkele reactie van hun ervaringen kunnen lezen.
Nog niet gefietst, de fiets terug gedaan, of komt er nog een reactie?
J.Brugman

11 april 2014, 15:22

De Boer over de Stella Albatros -

Na ja...
Mooie verhalen hier, maar ik ben erg ontevreden.
Zou prachtig zijn geweest als die meneer echt bij ons op tijd langs was geweest voor een demonstratie, maar tot drie keer toe ging dit mis.
De vierde keer, eindelijk... Fiets proberen. Het is een rommelig ding. Rammelt en zit goedkoop in elkaar. Ik heb bedankt!
Succes allemaal. 

20 augustus 2014, 19:07