Logo Fietsen123

Nieuws

Reisgids Groente en Fruit van Boer zoekt vrouw

Tuesday 6 October, 2009

De populaire KRO-serie 'Boer zoekt vrouw' kent nu ook een Reisgids Platteland. De eerste van een serie. Met als thema 'Groente en Fruit'. 10 fietsroutes en 10 wandelroutes vormen een onderdeel van de nieuwe gids.De ANWB introduceert in samenwerking met de KRO deze reisgidsen die de lezer laat kennismaken met het platteland. De lezer kan op de fiets of te voet kijken, proeven, ruiken en ontdekken bij de boer. Boer zoekt Vrouw - Reisgids platteland - groente & fruit  bestaat uit vijf hoofdstukken rondom de volgende thema’s: boomfruit, struikfruit, groenten en kruiden, paddenstoelen en druiven. Ieder hoofdstuk sluit af met een viertal pagina’s met tips en bezoekadressen om al het lekkers te proeven. Natuurlijk komen ook bekende boeren van de tv aan het woord.

Fietsroutes
In de gids staan 20 fiets- en wandelroutes met afstapadressen als bezoekboerderijen, boomgaarden, kwekerijen en wijngaarden en wanneer de beste tijd is om te gaan. De tien fietsroutes worden volledig beschreven. U kunt ze het beste even copiëren, want het fietsboek 'in je broekzak stoppen', zoals de inleiding suggereert, is wat moeilijk. De afstanden van de fietsroutes liggen tussen de 26 en 43 km. Ze liggen in tien verschillende provincies. Opvallenderwijs ontbreken de plattelandsprovincies Groningen, Overijssel en Flevoland.

Aantrekkelijk
De Reisgids Platteland is een mooie, aantrekkelijke uitgave van bijna tweehonderd bladzijden vol feiten, informatie, wetenswaardigheden en tips. Met veel foto's en kaartjes van alle fietsroutes en wandelingen. Een aanschaf dus zeker waard.

Nadere gegevens
Boer zoekt Vrouw - Reisgids Platteland - groente & fruit. Prijs: € 16,95 (ANWB-leden: € 15,85) ISBN: 9789018029920. Formaat: 14 x 21 cm. Aantal pagina’s: 192 pagina’s. Bindwijze: Paperback