Logo Fietsen123

Nieuws

EigenWijze Reisdagen

Friday 2 March, 2007

Reisorganisatie Eigen-Wijze Reizen organiseert dit jaar op 4 dagen een EigenWijzeReisdag. Ze zorgen voor een gezellig uitje, waar de fietser zich onder het genot van een drankje en een hapje kan laten informeren over hun fiets- en wandeltochten en kan deelnemen aan een workshop. FietsrouteEigen-Wijze Reizen presenteert daarbij een selectie uit hun tochten rond de Middellandse Zee, in Noord en Oost- Europa en in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Ook is er op elke locatie een fiets- en wandelroute uitgezet. Om helemaal in de vakantiesfeer te komen is er s'middags een wijn-kaasbuffet.

ProgrammaHet programma van een Eigen-Wijze Reisdag ziet er als volgt uit:11.30-13.00 uur ontvangst met koffie en krentewegge12.00-12.45 uur workshop GPS (korte uitleg en wandeling)13.00-13.45 uur presentatie Noord- en Oost-Europa (o.a Ierland en Letland)14.00-14.45 uur workshop Fietsreparaties onderweg of Fietscomfort- & Opstaptips15.00-15.45 uur presentatie Middellandse Zee gebied. (o.a Italië en Frankrijk)16.00-16.45 uur presentatie Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland

Informatie en workshopsGedurende de gehele dag is er een informatiestand waar u informatie kunt krijgen over specifieke tochten, zoals de tochten Rondom Nederland en de Thailand- en Laostochten. Hier kunt u ook meer beeldmateriaal bekijken. Er zijn twee verschillende workshops. De workshop 'Fietsreparaties onderweg' vindt plaats in Utrecht en Almen. De workshop 'Fietscomfort- & Opstaptips' wordt gegeven door fietsdokter Kor van Hulten in Bladel en Spier.

DataDe data zijn als volgt: 4 maart in Utrecht, 18 maart in Bladel (reeds volgeboekt!), 25 maart in Spier en 15 april in Almen. Deze dagen zijn gratis toegankelijk op voorwaarde dat bezoekers zich vooraf aanmelden via de website www.eigenwijzereizen.nl of per telefoon op 053-436 2637.

Link*Fietsreisorganisaties