Logo Fietsen123

Nieuws

1700 routes, zeker, maar ook nog veel meer!

Monday 13 September, 2004

Augustus 2004 was de natste maand ooit in Nederland. Dat is een record. Maar er waren afgelopen maand ook andere records.

Zo konden we op 6 augustus de miljoenste bezoeker aan onze site verwelkomen! Afgelopen maand was ook de drukst bezochte maand ooit, dat wil zeggen sinds het begin van Fietsen Eén Twee Drie in april 2000, ruim vier jaar geleden. En het derde record was het aantal routes: we overschreden het totaal van 1700!

Eén van de kranten, die ons hierover interviewde, kopte daarom 'Fietsfanaat helpt massa's op de pedalen'. Zelf noemen we het soms 'een uit de hand gelopen hobby'. Maar we zijn natuurlijk ook best een beetje fier, als een journalist schrijft: 'De naam van de website slaat op het driestappenplan van zoeken, printen en fietsen, waarmee het kinderlijk eenvoudig wordt om op mooie fietsplekjes te komen'. Want dat is precies de bedoeling!

Die mooie fietsplekjes komen er echter vooral dankzij u! Want ook afgelopen maand kregen we weer schitterende nieuwe fietsroutes aangeboden. We publiceren ze met plezier, uiteraard steeds met de naam van de maker(s), die ze ons ter beschikking stellen. Hen komt immers de eer toe!

September is beginnen en oktober staat in de startblokken. Ze leveren vaak nog prachtige fietsdagen op. Dus wensen u veel fietsplezier! En als het regent? Onze site wordt steeds veelzijdiger. Dus dan is er op onze site nog genoeg te lezen en te beleven. Dus ook: surf ze!