Fietsrouteplanner

NIEUW: Plan uw fietsroute met onze eigen fietsrouteplanner!

Elektrische fiets? E-bike Keuzehulp

Op zoek naar een elektrische fiets?

Elektrische fietsen - de merken

Overzicht van alle populaire elektrische fietsen en reviews.

Oplaadpunten

Alle oplaadpunten voor elektrische fietsen in een overzicht. Handig voor onderweg!

Maak kans op een fietsarrangement bij Landgoedhotel Villa Vennendal t.w.v. €258!

M­e­l­d­ u­ nu a­a­n­ v­o­o­r­ d­e­ g­r­a­t­i­s­ n­i­e­u­w­s­b­r­i­e­f­ van Fietsen.123.nl e­n­ maak 3x kans op een fietsarrangement bij Landgoedhotel Villa Vennendal voor 2 personen t.w.v. €258!

Aan de rand van het dorpje Nunspeet ligt Landgoedhotel Villa Vennendal, midden op de Veluwe. Hier komt u tot rust en kunt u al fietsend de omgeving ontdekken. Het landgoed is centraal gelegen en optimaal bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een fietsenstalling is aanwezig en het hotel ligt direct aan het knooppunten netwerk.

De veelzijdigheid van het landschap maakt de Veluwe tot een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Direct grenzend aan het hotel vindt u uitgestrekte bossen, heide, heuvels en zandverstuivingen waar u zo maar oog in oog kunt staan met herten, reeën en wilde zwijnen. Statige landgoederen waar u al wandelend en fietsend de cultuur van weleer kunt opsnuiven.

Het arrangement
U overnacht twee nachten in een luxe kamer voor 2 personen. Een dag fietsverhuur is inbegrepen en er zijn talloze gratis fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie. Daarnaast krijgt u twee ochtenden een luxe ontbijtbuffet, waarna u vol energie aan uw fietstocht kunt beginnen. Op één van beide avonden wordt u een heerlijk 4-gangen diner geserveerd.

Hoe maakt u kans op deze prijs?
M­e­l­d­ u­ a­a­n­ v­o­o­r­ d­e­ g­r­a­t­i­s­ n­i­e­u­w­s­b­r­i­e­f­ van Fietsen.123.nl e­n­ maak 3x kans op een fietsarrangement bij Landgoedhotel Villa Vennendal voor 2 personen t.w.v. €258,-

Niet gewonnen? Kijk op www.villavennendal.nl wat het hotel te bieden heeft.