Fietsrouteplanner

NIEUW: Plan uw fietsroute met onze eigen fietsrouteplanner!

Elektrische fiets? E-bike Keuzehulp

Op zoek naar een elektrische fiets?

Elektrische fietsen - de merken

Overzicht van alle populaire elektrische fietsen en reviews.

Oplaadpunten

Alle oplaadpunten voor elektrische fietsen in een overzicht. Handig voor onderweg!

Maak kans op een e-bike van Trek t.w.v. €2499!

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen.123.nl en maak kans op een e-bike van Trek t.w.v. €2499!

Fietsen wordt weer leuk wanneer u bij tegenwind of heuvelop de trapondersteuning kunt aanzetten en meteen lekker vaart hebt. Het voordeel van de Trek L600+: hij ondersteunt zeer natuurlijk en is daarbij zeer onderhoudsarm.

Deze e-bike uit de RIDE+ collectie is ideaal voor iedereen die graag op een onderhoudsarme elektrische fiets rijdt. De Trek L600+ is uitgerust met een Nexus 8 Speed interne naafversnelling en heeft een gesloten kettingkast die de ketting beschermt tegen de elementen. De Roller Brake voor en achter zorgt voor voldoende remkracht, ook bij een nat wegdek.

Laadt op terwijl u rijdt
In het voorwiel bevindt zich de BionX motor die het trappen op natuurlijke wijze ondersteunt. Bijna geluidloos - SilentDrive noemen ze dat. De afneembare R320 accu is verwerkt in de bagagedrager. Het ReGen Drive systeem maakt het mogelijk om tijdens het remmen en/of afdalen accuspanning terug te winnen. Zo hebt u een nóg grotere actieradius. Het systeem wordt bediend middels de RIDE+ Pro Controller. Deze centraal op het stuur gemonteerde display heeft een groot scherm waarop alle functies en informatie duidelijk zichtbaar is.

Hoe maakt u kans op deze prijs?
Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief van Fietsen.123.nl en maak kans op een e-bike van Trek t.w.v. €2499!